Yksilökuntoutus

Hiposta löydät kaikki terapiapalvelut saman katon alta!

Voit varata ajan yksilökuntoutukseen asiakaspalvelustamme tai yhteydenottolomakkeen avulla. Ota yhteyttä aluekeskustemme asiakaspalveluun ja varaa aika kuntoutukseen.


                   

Hippo Terapiaklinikan tarjoaa monipuolisesti yksilökuntoutuksen terapiapalveluita. Yksilökuntoutus vastaa aina asiakkaan omaan henkilökohtaiseen kuntoutustarpeeseen. Kuntoutus edistää yksilön voimavaroja ja toimintakykyä päivittäisessä elinympäristössä. Kuntoutus koostuu monipuolisesta, eri menetelmiä soveltavasta kuntoutuksesta, jonka tavoitteena on aktivoida kuntoutuja säännölliseen arjen toimintaan. Kuntoutuksen tavoitteena on antaa kuntoutujalle valmiuksia toimia omassa arjessa ja ympäristössä mahdollisimman täysipainoisesti. Kuntoutuja saa myös valmiuksia oman elämänsä tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen.

Yksilökuntoutuksen alussa terapeutti ja kuntoutuja muodostavat yhdessä käsityksen kuntoutujan toimintakyvystä ja asettavat yhdessä kuntoutukselle tavoitteet.  Kuntoutuksen aikana terapeutti ja kuntoutuja keskustelevat ja arvioivat yhdessä kuntoutuksen edistymistä ja saavutettuja tavoitteita. Hipon ammattitaitoiset terapeutit kuntouttavat asiakkaita sekä vastaanotolla ja asiakkaan arkiympäristössä, kuten esimerkiksi kotona, päiväkodissa tai koulussa. Kuntoutusaika sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Hipon yksilökuntoutukseen voi tulla terapia-alasta riippuen joko esimerkiksi sairaanhoitopiirin, kunnan, kaupungin tai Kelan maksusitoumuksella tai yksityisesti ilman lähetettä.  Kuntoutusjakson kesto riippuu maksusitoumuksesta tai yksityisesti tulevan asiakkaan tarpeesta ja tavoitteesta.

Tutustu tarkemmin Hipon terapiapalveluihin ja terapeutteihin ja varaa aika kuntoutukseen:

Puheterapia -palvelut
Toimintaterapia -palvelut
Neuropsykologinen kuntoutus
Psykologin palvelut
Psykoterapia -palvelut
Musiikkiterapia -palvelut
Tanssi- ja liiketerapia -palvelut
Parisuhdeterapia-palvelut
Neuropsykiatrinen valmennus
Fysioterapia-palvelut
Seksuaaliterapia-palvelut