Tutkimukset ja lääkäripalvelut

Hippo palveluvalikoimaan kuuluvat myös tutkimukset ja lääkäripalvelut. Lisätietoja ja ajanvaraukset tutkimuksiin ja lääkäripalveluihin asiakaspalvelustamme tai yhteydenottolomakkeen avulla. Ota yhteyttä aluekeskustemme asiakaspalveluun.

Tutkimukset

Tarjoamme psykologisia tutkimuksia sekä puheterapia- ja toimintaterapia arvioita. Tutkimuksiin voi hakeutua joko lääkärin lähetteellä, yksityisesti esimerkiksi vakuutusyhtiön kautta. Tarjoamme tutkimuksia palvelupaketteina myös kunnille, kouluille ja hoitolaitoksille.

Lisätietoja tutkimuksista löytyy eri terapia-alojen esittelysivuilta:

Puheterapia
Toimintaterapia
Neuropsykologin palvelut
Psykologin palvelut

Tutkimuksiin on mahdollista sisällyttää tarvittaessa myös useampia palautetapaamisia tutkimusten jälkeen, esimerkiksi erikseen vanhemmille ja kouluun/päiväkotiin. Tutkimuksiin voi sisältyä myös konsultaatiokäyntejä tutkimuksen perusteella annettujen suositusten toteuttamiseen liittyen esimerkiksi koululla tai päiväkodissa. Kysy lisätietoja tai varaa aika tutkimuksiin ottamalla yhteyttä aluekeskustemme asiakaspalveluun.

Lääkäripalvelut

Hipon lääkäripalveluita ovat lastenneurologin palvelut ja psykiatrin palvelut. Lääkäripalveluiden saatavuus vaihtelee eri aluekeskusten välillä. Tällä hetkellä lääkäripalveluita voi saada Turun aluekeskuksessa. Lisätietoja lääkäripalveluista saat aluekeskustemme asiakaspalvelusta tai yhteydenottolomakkeen avulla.