Tiimit ja asiantuntijat

Hippo Terapiaklinikka syntyi unelmasta ja aidosta auttamisen halusta.

 

Sisaruksilla Auli Kälvillä ja Heli Vuoriolla oli pitkäaikainen haave perustaa yhteinen yritys, joka auttaisi vaikeavammaisia ja oppimisvaikeuksissa olevia lapsia. Auli oli tehnyt pitkän uran neuropsykologina ja Heli puheterapeuttina, mutta he halusivat kehittää yhdessä täysin uudenlaisen palvelun, joka yhdistäisi eri alojen terapioita moniterapiaksi. Näiden haaveiden pohjalta Hippo otti ensiaskeleensa vuonna 2012.

 Tutustu tarkemmin tiimeihimme ja asiantuntijoihimme

Rekrytoimme

Etsimme Helsinkiin, Jyväskylään, Tampereelle sekä Turkuun puheterapeutteja. Haemme myös eri pisteisiimme lääkäreitä, neuropsykologeja, toimintaterapeutteja ja psykoterapeutteja. Toimit itsenäisenä ammatinharjoittajana ja saat itse valita työmääräsi.

Palvelemme sekä lapsi- että aikuisasiakkaita.

Hippo tarjoaa moniammatillista asiantuntija-apua lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen, ongelmien varhaiseen havaitsemiseen, tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä psyykkisen kehityksen tukemiseen. Tavoitteena on myös tukea perheiden valmiuksia vastata lapsen kehityksellisiin ja erityisen tuen tarpeisiin sekä ohjata perheitä löytämään omalle lapselle sopiva kuntoutuspolku. Aikuisasiakkaille tarjoamme moniammatillisia tutkimus- ja kuntoutuspalveluja.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme.

Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen sari.saarinen@hippoterapiaklinikka.fi

Lisätiedustelut numerosta 050 462 6531 arkisin klo 12-14.