Rekrytoimme

Suomen iloisin Terapiaklinikka rekrytoi!

Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus-ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Oulun ja Kuopion klinikat mahdollistavat sekä yksilö- että ryhmäkuntoutuksen. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään, ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 120 eri ammattikunnista. Hiposta löytyy lääkäreitä, neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, musiikkiterapeutteja ja tanssi- ja liiketerapeutteja. Hipossa työskennellään joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Toimimme jo sadalla paikkakunnalla ja Hipossa voit itse vaikuttaa työalueesi laajuuteen. Alla olevasta kartasta näet tämänhetkiset työskentelyalueemme.

Vuonna 2018 rekrytoimme ainakin 50 uutta osaajaa!

Tällä hetkellä etsimme iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme erityisesti:

  • puheterapeutteja Helsinkiin ja Jyväskylään
  • psykoterapeuttia Tampereelle
  • puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, neuropsykologeja ja psykoterapeutteja Oulussa ja Kuopiossa avautuviin aluekeskuksiin

Psykologin avoimet työpaikat sekä muut työpaikkamme löydät myös www.mol.fi palvelusta.

Puheterapeutti/puheterapeutti opiskelija. Tutustu myös Hippo Trainee- ohjelmaamme.

Miksi juuri Hippo?

Moniammatillisuus – Toimintamme perustuu moniammatilliseen osaamiseen, ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen.
Iloisuus – Iloisuus eloisuus ja optimistisuus ovat Hipon työskentelytapa. Asiakas läheisineen kohdataan herkästi, luotettavasti ja iloisina.
Olemme rohkeasti ajan hermolla – Kehitymme, kouluttaudumme sekä kehitämme jatkuvasti uutta. Olemme uteliaita.
Hippolaisena voit keskittyä ydinosaamiseesi – Tarjoamme laadukkaat tilat, sähköiset järjestelmät, hallinnon palvelut sekä kilpailukykyiset korvaukset.

Hae meille töihin!

Voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen oheisella kaavakkeella tai olla yhteydessä Hipon liiketoimintajohtajaan Sari Saariseen, puh. 050 462 6531 tai sari.saarinen@hippoterapiaklinikka.fi.

Työskentelyalueemme:

Tee vapaamuotoinen työhakemus: