Rekrytoimme

Suomen iloisin Terapiaklinikka rekrytoi!

Hippo Terapiaklinikka Oy tarjoaa moniammatillisia tutkimus-ja kuntoutuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille. Jyväskylän, Tampereen, Turun, Helsingin, Kuopion ja Oulun aluekeskuksissa ammattilaisemme tarjoavat sekä yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Autamme aivan erityisiä ihmisiä pärjäämään paremmin omassa elämässään, ja mahdollistamme omien unelmien tavoittelemisen. Meitä hippolaisia on jo lähes 150 eri ammattikunnista. Hipon moniammatillisesta tiimistä löytyy lääkäreitä, neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, musiikkiterapeutteja, tanssi- ja liiketerapeutteja ja fysioterapeutteja. Hipossa työskennellään joko itsenäisenä ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Toimimme jo yli sadalla paikkakunnalla ja Hipossa voit itse vaikuttaa työalueesi laajuuteen. Alla olevasta kartasta näet tämänhetkiset työskentelyalueemme.

Vuonna 2020 rekrytoimme ainakin 30 uutta osaajaa! Lisätietoa saat alueyksiköiden johtajilta.

Tampere

Jyväskylä

Kuopio

Mikkeli

Joensuu

Kerava

Riihimäki

Turku

 

Puheterapeutti/puheterapeutti opiskelija. Tutustu myös Hippo Trainee- ohjelmaamme.

Miksi juuri Hippo?

Moniammatillisuus – Toimintamme perustuu moniammatilliseen osaamiseen, ammattitaitoon ja asiantuntijuuteen.
Iloisuus – Iloisuus eloisuus ja optimistisuus ovat Hipon työskentelytapa. Asiakas läheisineen kohdataan herkästi, luotettavasti ja iloisina.
Olemme rohkeasti ajan hermolla – Kehitymme, kouluttaudumme sekä kehitämme jatkuvasti uutta. Olemme uteliaita.
Hippolaisena voit keskittyä ydinosaamiseesi – Tarjoamme laadukkaat tilat, sähköiset järjestelmät, hallinnon palvelut sekä kilpailukykyiset korvaukset.

Etkö löytänyt avoimista työpaikoistamme sinulle sopivaa?

Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen oheisella kaavakkeella tai olla yhteydessä Heli Vuorioon, puh. 044 529 9421 tai heli.vuorio@hippoterapiaklinikka.fi.

[/full]

Työskentelyalueemme:

 

 

Tee vapaamuotoinen työhakemus: