Palvelut

Mehiläinen Terapiaklinikan ammattilaiset ovat sinua varten, kun tarvitset tukea unelmiesi ja paremman arjen tavoittelemiseen. Tarjoamme yksilöllisiä terapia-, kuntoutus- ja tutkimuspalveluita lapsille, nuorille ja aikuisille ympäri Suomen.

›› Puheterapia
›› Toimintaterapia
›› Psykoterapia
›› Seksuaaliterapia
›› Parisuhdeterapia
›› Musiikkiterapia
›› Fysioterapia
›› Psykologin palvelut
›› Neuropsykologinen kuntoutus
›› Neuropsykiatrinen valmennus
›› Lyhytterapia
›› Etäterapia

Tutkimukset

Mehiläinen Terapiaklinikan tutkimukset selventävät tilannetta, jos jokin asia toiminnallisissa tai kielellisissä taidoissa tai käyttäytymisessä mietityttää. Psykologinen tutkimus sekä arvio puhe- tai toimintaterapian tarpeesta antavat perustan yksilöllisen kuntoutussuunnitelman rakentamiselle. Tutustu tutkimuspalveluihimme:

›› Puheterapia-arvio
›› Toimintaterapia-arvio
›› Psykologin tutkimukset
›› Neuropsykologin tutkimukset

Terapiaryhmät

Mehiläinen Terapiaklinikan terapiaryhmissä vahvistetaan erilaisia arkielämän taitoja ja sosiaalista vuorovaikutusta. Ryhmät kootaan kuntoutujista, jotka tarvitsevat tukea ja harjoitusta samankaltaisissa asioissa. Näin kuntoutus edistää niin ryhmän kuin yksilöllisten tavoitteiden saavuttamista. Tutustu ryhmäkuntoutukseen ja ryhmiimme paikkakunnittain.

›› Ryhmä- ja monimuotokuntoutus

Lääkäripalvelut

Mehiläinen Terapiaklinikan lastenneurologit ja psykiatrit ovat asiantuntijoita lasten ja nuorten neurologisissa ja psyykkisissä häiriöissä. He tekevät viralliset arviot hoito- ja kuntoutussuunnitelmia varten, ohjaavat hoidon suunnittelua ja seuraavat kuntoutuksen etenemistä. Tutustu lääkäripalveluihimme:

›› Lastenneurologin ja psykiatrin palvelut