07.05.2021

Hippo Terapiaklinikka osaksi Mehiläistä 3.5.2021

Hippo Terapiaklinikka osaksi Mehiläistä

Lehdistötiedote 3.5.2021

Hippo Terapiaklinikka liittyy osaksi Mehiläistä 3.5.2021 toteutuvalla osakekaupalla. Yrityskauppa mahdollistaa Mehiläisen asiakkaille entistä laajemmat ja vaikuttavammat terapia- ja kuntoutuspalvelut erityisesti lapsille ja nuorille. Hipolle kauppa luo mahdollisuuden toiminnan kehittämiseen digitaalisten palveluiden, asiakaspalvelun ja palvelualueiden välille syntyvien uusien palvelumallien kautta.

 

Auli Kälvin ja Heli Vuorion perustama perheyritys Hippo Terapiaklinikka tarjoaa puhe- ja toimintaterapia-, psykologi- ja psykoterapiapalveluita noin 220 ammattilaisen voimin Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Keravalla, Kuopiossa, Joensuussa, Riihimäellä ja Ylivieskassa. Hipon toiminnan perustana ovat panostukset laatuun ja moniammatillisen terapiatyön kehittämiseen.

– Olemme Mehiläisessä rakentaneet asiakkaillemme laaja-alaisen terapiapalveluiden valtakunnallisen kokonaisuuden. Hippo on osoittanut huipputuloksia terapiapalveluiden kehittämisessä ja niiden laadukkaassa asiakaslähtöisessä kasvattamisessa eri puolilla Suomea. Hipon vahva osaaminen ja kattava verkosto täydentävät erinomaisesti Mehiläisen kokonaisvaltaista tarjontaa, toteaa Mehiläisen toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää.

 

– Mehiläinen tuo Hipolle laajasti osaamista ja edellytyksiä muun muassa vahvan tietoturvan ja digitalisaation merkittävään kehittämiseen. Olemme aina halunneet kaikin tavoin kehittää yhtiötä, ja tavoitteenamme on kehitystyön jatkuminen myös tulevaisuudessa yhdessä Mehiläisen kanssa, sanoo toimitusjohtaja Auli Kälvi Hiposta.

Mehiläisen terapiapalveluiden asiakkaita ovat yksityishenkilöt, työnantajat, kunnat ja sairaanhoitopiirit.

Hippo jatkaa toimintaansa osana Mehiläistä itsenäisenä omana liiketoimintayksikkönään, ja toiminta jatkuu ennallaan kaikissa nykyisissä toimipisteissä. Hipon henkilöstö ja ammatinharjoittajat jatkavat yrityskaupan jälkeen Mehiläisen työntekijöinä ja ammatinharjoittajina aiemmilla sopimuksillaan. Myös johto on sitoutunut jatkamaan aiemmissa rooleissaan ja kehittämään terapiapalveluita pitkäjänteisesti yhdessä Mehiläisen tiimin kanssa.

 

Lisätietoja:

  • Mehiläinen, toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää
  • Mehiläinen, julkisten terveyspalveluiden toimialajohtaja Markku Näreneva
  • Hippo Terapiaklinikka, toimitusjohtaja Auli Kälvi
  • Yhteydenotot Mehiläisen viestinnän Laura Martinsuon kautta, laura.martinsuo@mehilainen.fi, p. 040 1962 892

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys-, vakuutus ja kunta-asiakkaille. Mehiläinen palvelee vuosittain noin 1,3 miljoonaa asiakkasta. Yhtiön yli 540 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 22 300 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.