Etäterapia

Jos vastaanotolle on vaikea päästä aikataulujen, matkan tai liikuntarajoitusten takia, ratkaisusi voi olla etäterapia. Videoyhteyden avulla saat terapiapalvelut ihan minne vain ikinä tarvitsetkaan – kotiin, työpaikalle tai vaikka ulkomaille. Samalla käytössäsi ovat Mehiläisen kaikki terapeutit ja palvelut ympäri Suomen.

Miten varaan ajan?

Lähes kaikki Mehiläinen Terapiaklinikan terapeutit palvelevat myös etänä. Varaa aika suoraan sinulle sopivasta aluekeskuksesta, niin tapaamme pian. Voit tulla maksusitoumuksella tai ilman.

Ota yhteyttä omaan aluekeskukseesi

Etäterapiaa asiakkaan ehdoilla

Lähes kaikki Mehiläinen Terapiaklinikan terapeutit palvelevat myös etänä, ja jo pitkään olemme hyödyntäneet videoyhteyksiä muun muassa puheterapiassa, psykoterapiassa, psykologin palveluissa ja työnohjauksessa. Etäkuntoutus tuo avun suoraan sinne missä olet, jolloin voit työstää asioita rauhallisessa itsellesi sopivassa ympäristössä. Etäkuntoutus sopii hyvin myös osaksi perinteistä kuntoutusjaksoa, jolloin osa tapaamisista järjestetään videoyhteydellä.

Suojattu videoyhteys on turvallinen

Etäterapia toteutetaan suojatun videoyhteyden kautta, joten palvelun käyttö on turvallista. Saat ajanvarauksen yhteydessä tiedon etäkuntoutuksessa käytettävästä sovelluksesta, niin voit ladata sen omalle tietokoneellesi tai puhelimellesi etukäteen. Suurin osa terapeuteistamme käyttää Zoomia tai Teamsiä. Lisäksi teemme yhteistyötä etälääkäritalo Medics24:n kanssa, joten ajan terapeuteillemme voi varata myös sieltä.

Etäkuntoutus on tasapuolista

Etäyhteyksien avulla Hipon kuntoutuspalvelut ovat tasapuolisesti kaikkien käytössä. Voit valita terapeuttisi mistä päin Suomea haluat ja saat käyttöösi nekin palvelut, mitä oma aluekeskuksesi ei tarjoa. Ajanpuute tai kulkuyhteydet eivät rajoita terapiaan pääsyä ja kuntoutukseen pääsevät helposti hekin, joille se muutoin on vaikkapa liikuntarajoitteiden vuoksi vaikeaa.

”Tänään oli paljon hauskempaa, kun sain tulla tänne taksilla”

Aluekeskuksissamme ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapia-alan ammattilaista, jotka välittävät siitä, mitä sinulle kuuluu. Tarjoamme eri ikäisille asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäterapiaa, tutkimus- ja lääkäripalveluita sekä eri asiantuntijoiden osaamista yhdistävää moniterapiaa.
Hippo on syntynyt aidosta auttamisen halusta ja tavoitteenamme on omalla toiminnallamme näyttää suuntaa koko toimialalle. Katso videolta, miten asiakkaamme Otto meidät esittelee.

Lue lisää Kelan sivuilta:
›› Miten haet kuntoutukseen

Tästä alkaa työhönotto

Hipon rekry on aina auki. Katso avoimet työpaikat tai tee avoin hakemus.

Työhönotto ››

Palvelut myös etäterapiana

Etäisyydet eivät estä terapiaan pääsyä, sillä lähes kaikki Hipon terapeutit palvelevat myös etänä.

Lue lisää etäterapiasta ››

Joskus lyhytterapia riittää

Lyhyt ratkaisukeskeinen terapiajakso auttaa avaamaan solmukohtia yksi elämänalue kerrallaan.

Lue lisää lyhytterapiasta ››