Kuntoutusta Kallaveden kainalossa

Kuopion Hipon monipuoliset terapiapalvelut!

Hippo Terapiaklinikka rantautui Kuopion satamaan viime keväänä ja avasi ovensa toukokuun alussa osoitteessa Kirkkokatu 1. Toimipisteen ikkunoista avautuu esteetön näköala Kallavedelle, mikä on hurjimpien huhujen mukaan saanut terapeutteja ympäri Suomen suunnittelemaan joukkoryntäystä Kuopioon. Tällä hetkellä Hippo Terapiaklinikalla on Kuopion satamassa käytössään tilaa yhden suuren terapiahuoneen verran, mutta tiloja on tarkoitus kasvattaa toiminnan laajenemisen myötä.

Kuopiossa tarjolla on tällä hetkellä seuraavat palvelumme: puheterapia, psykoterapia, parisuhdeterapia, työnohjaus, toimintaterapia, neuropsykiatrinen valmennus ja neuropsykologiset tutkimukset. Palveluvalikoimamme kasvaa jatkuvasti ja haluamme tarjota kaikki moniammatilliset terapiapalvelut saman katon alta.

Terapeuttiemme kertomaa

Psykoterapeutti Ulla-Liisa Räty yllätti itsensä löytäessään uuden kodin Pohjois-Savosta isänsä juurilta. Suomi onkin jo lähes läpi koluttu ja lopullinen asettautuminen tänne Pohjois-Savoon tuli Hippo Terapiaklinikan kautta, kiitos Hipolle! Ulla-Liisa on siirtynyt Kuopioon Jyväskylän Hippo terapiaklinikalta. Ulla-Liisalla on laaja ja pitkä koulutus ja työkokemus sekä terapia- että kuntoutusalalta. Jyväskylässä Ulla-Liisa on työskennellyt eri ikäisten ihmisten parissa yksilöiden, parien ja erilaisten ryhmien kanssa sekä antanut työnohjausta. Parasta Ulla-Liisan mielestä on ollut mahdollisuus hyödyntää työssä luovuusterapiaa osana ihmisten kohtaamista; Ihmisen ollessa kosketuksessa omaan luovuuteensa, hän on kosketuksissa itsessään olevan terveyden kanssa. “Onkin tuntunut koskettavalta olla mukanakulkijana ja nähdä ihmisen eheytyminen siksi, kuka hän on”.

 

Puheterapeutti Sanni Haikarainen on yksi Hipon ensimmäisistä Kuopion yksikön terapeuteista. Sanni on valmistunut puheterapeutiksi Helsingin yliopistosta toukokuussa 2018. Sannin sydäntä lähellä on kaikenikäisten asiakkaiden puheterapeuttinen kuntouttaminen voimaannuttavalla ja asiakaslähtöisellä työskentelyotteella. Sannin mielestä puheterapian keskiössä on aina asiakas erilaisine vahvuuksineen ja tarpeineen. Vanhana kuopiolaisena Sanni on innoissaan Hippo Terapiaklinikan rantautumisesta Kuopion satamaan. “Oli mukavaa päästä opiskeluvuosina näkemään elämää Kuopion ulkopuolella, mutta kyllä kotiinpaluu tuntuu kuitenkin sitäkin suloisemmalta. Erityisen hienoa on päästä aloittamaan puheterapeutin työt vanhassa kotikaupungissa sen parhaimmalla paikalla!” hän kuvailee tunnelmiaan.

Haluatko kuulla meistä lisää ja tutustua toimintaamme?

Tule Kuopion Hipon avoimiin oviin 31.8.2018 klo 15-17. Tilaisuuden aikana esittelemme tilamme ja kerromme lisää toiminnastamme. Katso tästä lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tapahtumaan!