HippoPussi

HippoPussi on valmis! Jippii!

Mistä tiedät, että päiväkotiin tai koululle tuleva henkilö on puheterapeutti? No siitä tietenkin, että hänellä on käsissään monta kassia, jotka pullottavat erilaisia pelejä, harjoituksia ja välineitä. Kaikkeen on varauduttava kuntoutettavien kanssa ja pelilaatikot ovat yleensä aika suuria ja tilaa vieviä. Tästäpä lähtikin ajatus monikäyttöisestä ja helposti mukana kulkevasta HippoPussista. Materiaalista, joka sisältää sanaston, käsitteiden ja kuuntelun harjoituksia, kaikki samassa pussissa, kätevää vai mitä?

Hippopussiin kuuluu 15 pelilevyä ja harjoituskirja, jossa on erilaisia ymmärtämistehtäviä, sekä tarkistuslistat palavereita varten. Pehmoinen ja käteen sopiva Onni-Pöllö, toimii turvallisena kaverina ja harjoitusvälineenä asiakkaalle. Pussissa on myös Onni-Pöllön puu, jonka avulla voi harjoitella paikan käsitteitä. HippoPussin myyntihinta on 199eur (sis alv. 24 %)

HippoPussia on arvioinut useita puheterapeutteja, lastentarhanopettajia sekä lasten vanhempia. Tuotetta on kokeiltu kymmenien erilaisten asiakkaiden kanssa vuoden 2017 aikana, ja päädytty tähän lopulliseen 4.0. versioon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä puheterapeutti Heli Vuorioon, joka on toiminut HippoPussin tuotekehityksen pääsuunnittelijana. Heli Vuorio p. 044 5299421, heli.vuorio@hippoterapiaklinikka.fi

Katso alta esittely ja opasvideot HippoPussista:

             

Tilaa HippoPussi alla olevalla lomakeella

Tilaajan yhteystiedot

Tilaus lähetetään tähän osoitteeseenLaskutustiedotMikäli ette voi ottaa vastaan verkkolaskuja:
Roskapostikysymys : − 4 = 2