Hippo Trainee

Hippo Trainee on ketterä mahdollisuus oppia alaa ja työllistyä puheterapeutiksi Hipon iloiseen joukkoon. Neljän kuukauden jakson aikana tukenasi on laaja joukko ammattilaisia, jotka auttavat sinua kasvamaan tulevaisuuden hippolaiseksi. Ohjelman suorittamisen jälkeen tarjoamme sinulle työpaikan valitsemastasi aluekeskuksesta.

Ohjelma tulevaisuuden puheterapeuteille

Hippo Trainee on suunnattu opintojaan viimeisteleville, vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille. Neljän kuukauden ohjelman aikana pääset osaksi Hipon moniammatillista kuntoutustiimiä: osallistut erilaisiin koulutuksiin, tutustut yksilö- ja ryhmäkuntoutukseen sekä kehität osaamistasi. Tukenasi on laaja joukko ammattilaisia, jotka jakavat omaa osaamistaan ja auttavat sinua omaksumaan puheterapiakuntoutuksen monet arjen vaatimukset. Ohjelman suorittaneille tarjoamme mahdollisuuden päästä Hippoon töihin valitsemaasi yksikköön.

 

Oletko sinä seuraava Hippo Trainee?

Haemme porukkaan mukaan tulevaisuuden puheterapeutteja – motivoituneita tekijöitä, jotka sijoittuvat ohjelman ajaksi Hippo Terapiaklinikan aluekeskuksiin eri puolille Suomea. Kun olet jättänyt hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä, niin voimme käydä toiveitasi ja tavoitteitasi yhdessä läpi tarkemmin.

Hae tästä puheterapeuttien Hippo Trainee -ohjelmaan