Hippo Trainee

Hippo Trainee – tulevaisuuden kuntouttajille!

Hippo Trainee-ohjelma on suunnattu loppuvaiheen harjoittelua suorittaville puheterapeuttiopiskelijoille, vastavalmistuneille sekä jo työelämässä toimiville puheterapeuteille. Hippo Trainee- ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kasvaa loistavaksi kuntouttajaksi Hipon kouluttajien ja opastuksen avulla. Hippo Trainee-ohjelman kesto on 4 kuukautta ja sen aikana pääset osaksi Hipon moniammatillista kuntoutustiimiä.

Trainee-ohjelman aikana osallistut erilaisiin koulutuksiin, tutustut yksilö- ja ryhmäkuntoutukseen ja kehität osaamistasi. Ohjelman tavoitteena on varmistaa kykysi omaksua koko puheterapiakuntoutuksen kenttä. Tukenasi ohjelman aikana on laaja joukko eri alan osaajia, jotka jakavat aktiivisesti omaa osaamistaan ja auttavat sinua matkallasi loistavaksi kuntouttajaksi. Ohjelman suorittaneille tarjoamme mahdollisuuden päästä Hippoon töihin valitsemaasi yksikköön.

Oletko sinä seuraava Trainee?

Traineiksi haemme motivoituneita henkilöitä, jotka sijoittuvat ohjelman ajaksi eri Hippoihin. Hakemuksen jättäminen ei sido sinua mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä ja käymme läpi toiveesi ohjelman suhteen.

Hae tästä Hipon puheterapeuttien  Hippo Trainee – Programmiin!