HippoPussi

Mistä tiedät, että päiväkotiin tai koululle saapuva henkilö on puheterapeutti? Siitä, että hän raahaa mukanaan hankalia kasseja, jotka pullottavat erilaisia pelejä ja puheterapian harjoitusvälineitä. Kaikkeen on varauduttava ja pelilaatikot vievät tilaa. Tästä käytännön pienestä ongelmasta syntyi ajatus HippoPussista. Se sisältää minikoossa miltei kaikki harjoitteet, mitä puheterapeutti asiakkaan kanssa tarvitsee.

Mitä HippoPussi sisältää?

HippoPussi sisältää sanaston, käsitteiden ja kuuntelun harjoituksia. Materiaaleihin kuuluu 15 pelilevyä ja harjoituskirja, jossa on erilaisia ymmärtämistehtäviä ja tarkistuslistat palavereita varten.

Pussissa on myös Onni-Pöllön puu, jonka avulla voi harjoitella paikan käsitteitä. Lisäksi pehmoinen ja käteen sopiva Onni-Pöllö toimii terapiahetkessä turvallisena kaverina ja harjoitusvälineenä.

 

Miten HippoPussi syntyi?

HippoPussi syntyi puheterapeuttiemme käytännön tarpeesta. Kehitimme sen yhdessä palvelemaan mahdollisimman monia tilanteita. Vuosien mittaan pussia ovat testanneet ja arvioineet lukuisat puheterapeutit, lastentarhanopettajat, lasten vanhemmat ja tietenkin kuntoutettavat itse – ja käyttökokemusten pohjalta olemme päätyneet nykyiseen päivitettyyn versioon.

Lisätietoja: HippoPussin pääsuunnittelija, puheterapeutti Heli Vuorio p. 044 5299 421,
heli.vuorio@mehilainen.fi
Hinta: 199 € (sis alv. 24%)

Tilaa HippoPussi lomakkeella:

    Tilaajan yhteystiedot

    Tilaus lähetetään tähän osoitteeseen    Laskutustiedot    Mikäli ette voi ottaa vastaan verkkolaskuja:
    [mathcaptcha mathcaptcha-75]