Hipon terapiapalvelut nyt Mikkelissä ja Etelä-Savossa!

Hippo Terapiaklinikka on laajentanut toimintaansa Etelä-Savoon, kun Hipon järjestyksessään seitsemäs aluekeskus on aloittanut kuluvan kevään aikana toimintansa Mikkelissä. Hipon uusin aluekeskus sijaitsee aivan Mikkelin keskustassa, osoitteessa Maunukselankatu 10.

Mikkelin ja Etelä-Savon alueella on tarjolla tällä hetkellä toimintaterapeutin ja puheterapeutin palvelut. Palveluvalikoimamme kasvaa jatkuvasti ja haluamme tarjota kaikki moniammatilliset terapiapalvelut saman katon alta.

 

Mikkelin ammattilaiset esittäytyvät

 

Hippo Mikkelin toimintaterapeutti on Krista Niemeläinen. Hänellä on monipuolinen kokemus eri-ikäisten asiakkaiden toimintaterapiasta. Krista on kouluttautunut myös neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Krista ohjaa myös mielellään ryhmiä.

Kristan palvelualueena on Mikkeli, Pieksämäki, Juva, Kangasniemi,
Pertunmaa, Mäntyharju, Hirvensalmi ja Puumala.

Kristan yhteystiedot:
Puhelinnumero: 050 354 3920
Sähköposti: krista.niemelainen@hippoterapiaklinikka.fi

 

Mikkelin Hipossa työskentelee myös puheterapeutti Karoliina Kulmala. Hän työskentelee eri-ikäisten asiakkaiden kanssa ja ohjaa myös mielellään ryhmiä.

Karoliina palvelee Mikkelissä ja Mikkelin lähialueilla.

Karoliinan yhteystiedot:
Puhelinnumero: 040 180 3036
Sähköposti: karoliina.kulmala@hippoterapiaklinikka.fi

 

Lisätietoja palveluistamme Mikkelissä ja Etelä-Savossa voit tiedustella myös asiakaspalvelustamme, puh. 050 324 8390 tai yhteydenottolomakkeella.