26.03.2019

Hipon palveluvalikoima on vahvistunut uusilla fysioterapeuteilla!

Hippo Terapiaklinikka tarjoaa terapiapalveluita valtakunnallisesti ja Hipon toiminta-ajatuksena on tarjota kaikki terapiapalvelut saman katon alta. Vuoden 2019 alusta olemme vahvistaneet Hipon palveluvalikoimaa ja Hipossa on aloittanut aikaisempien fysioterapeuttien rinnalla lisäksi uusia fysioterapeutteja eri paikkakunnilla. Tavoitteena on tarjota muiden monipuolisten ja laadukkaiden terapia-alojen ohella jatkossa myös fysioterapiapalvelua valtakunnallisesti kaikissa Hipon aluekeskuksissa.

Hipon fysioterapeutit kuntouttavat lapsia, nuoria ja aikuisia ja tavoitteena on edistää sekä ylläpitää asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toiminta- ja työkykyä. Fysioterapeuttimme ovat oman alansa ammattilaisia, jotka tuovat oman erikoisosaamisensa moniammatilliseen työyhteisöömme ja asiakkaiden käyttöön. Lue lisää fysioterapiasta.

Tutustu Hipon fysioterapeutteihin!

Tällä hetkellä tarjoamme fysioterapiaa Jyväskylän, Kuopion, Turun, Tampereen ja Helsingin aluekeskuksissa.

Jyväskylän aluekeskuksessa työskentelee aikuisiin ja ikääntyviin erikoistunut fysioterapeutti Susanna Raasakka. Susannan erikoisosaamista ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat, lymfaterapia, selän vaivojen fysioterapia, niskan, hartiaseudun ja yläraajojen ongelmat sekä aikuisneurologiset asiakkaat. Susanna on koulutukseltaan myös PhysioPilates-ohjaaja. Tutustu tarkemmin Susannaan ja varaa aika!

Kuopion aluekeskuksessa fysioterapiapalveluita kaikenikäisille asiakkaille tarjoaa Johanna Tervonen, jolla on 20 vuoden kokemus fysioterapiasta ja kuntoutuksesta. Johannan erikoisosaamista ovat uupumuksen ja psyykkisistä ongelmista kärsivät asiakkaat. Erikoisosaamiseen kuuluvat mielenterveys-asiakkaiden ohella myös neuropsykiatriset, cp-vammaiset, kehitysvammaiset ja syömishäiriöiset asiakkaat. Lue lisää Johannasta ja varaa aika!

Turun aluekeskuksessa työskentelee fysioterapeutti Tiina Kuusisto, joka palvelee lapsia, aikuisia ja ikäihmisiä. Tiinan erikoisosaamisena on neurologisesti sairastuneiden kuntoutus. Tiinan työparina toimii Jippu-koira, joka sopimuksen mukaan voi olla terapiatilanteissa mukana. Tutustu Tiinaan ja varaa aika!

Tampereen alueskuksessa työskentelee psykofyysinen fysioterapeutti Titta Rauhala. Titan erikoisosaaamista ovat syömis- ja ahdistuneisuushäiriöisten psykofyysinen fysioterapia. Titta palvelee sekä lapsia, nuoria ja aikuisia. Titta työskentelee Tampereen lisäksi myös Helsingin aluekeskuksessa. Lue lisää Titasta ja varaa aika!

Hippo Terapiaklinikka tanssi-liiketerapeutti Johanna Ryynänen

Helsingin aluekeskuksessa työskentelee psykomotoriikkaan erikoistunut fysioterapeutti ja tanssi-liiketerapeutti Johanna Tervonen. Johannan erikoisosaamista ovat neuropsykiatrisia haasteita omaavat lapset, nuoret ja aikuiset. Tutustu Johannaan ja varaa aika!

Hippo Terapiaklinikan fysioterapiapalveluihin voi aluekeskuksesta riippuen hakeutua joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Osassa aluekeskuksista palveluihin kuuluvat myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöfysioterapia sekä fysioterapia ryhmäkuntoutus lapsille, nuorille sekä aikuisille. Lisätietoja fysioterapiaan hakeutumisesta saat lähimmän aluekeskuksen asiakaspalvelusta.

Lämpimästi tervetuloa fysioterapiaan!

Terveisin Hippo-team