Etäterapiasta matalan kynnyksen apua elämän haasteisiin!

Elämänkaaremme aikana kohtaamme erilaisia hankalia tilanteita, haasteita ja kriisejä. Tällaiset tilanteet tulevat yleensä yllättäen ja niihin on mahdotonta ennalta varautua. Välillä pystymme selvittämään asiat ja eheytymään kriisien jälkeen omin voimin vahvemmiksi, mutta on myös tilanteita, joista selviämiseen tarvitsemme ulkopuolista apua. Apua on onneksi helposti ja nopeasti saatavilla! Perinteisen psykoterapian lisäksi rinnalle on noussut matalan kynnyksen etäterapia, joka alentaa kynnystä avun hakemiseen!

Etäterapiapalvelussa voit keskustella psykoterapeuttimme Ulla-Liisa Rädyn kanssa videoyhteyden kautta sinulle luonnollisesta paikasta, esimerkiksi kotisohvalta. Koska olemme kaikki erilaisia, voi jollekin sopia paremmin avun saaminen etärerapian kautta. Etäterapia on mahdollisuutesi, jos kotoa lähteminen ja vastaanotolle saapuminen tuntuvat jostain syystä vaikealle tai on lähes mahdotonta, esimerkiksi fyysisten tekijöiden tai välimatkan takia.

Sinun kannattaa varata aika etäterapiaan, jos tarvitset tukea uupumuksen, stressin, kriisitilanteiden, masennuksen, ahdistuksen, vanhemmuuden tai parisuhteen haasteisiin. Nettiterapiasta saat myös laajemmin tukea elämän erilaisissa muutostilanteissa.  Kuten perinteinen psykoterapia, perustuu myös etätetapia luottamukselliseen keskusteluun ja käytettävät terapiamenetelmät ovat samoja kuin vastaanotolla tapahtuvassa psykoterapiassa.

Ulla-Liisan etäterapiapalvelut:  

Ensikäynti terapeutille 15 min – Ensikäynnillä Ulla-Liisa auttaa sinua tilanteesi kartoittamisessa ja voit keskustella mahdollisista hoitomuodoista.

Psykoterapiakäynti 45 min – terapiatapaaminen, jossa Ulla-Liisa antaa sinulle tukea ja kuntoutusta tilanteeseesi etäterapian avulla.

Ulla-Liisan etävastaanotolle pääset tästä! Varaa aika!

Ulla-Liisan osaamiseen pääset tutustumaan tarkemmin tästä. 

 

Palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa

Voit varata ajan etäterapiaan ylläolevasta linkistä tai osoitteesta www.medics24.fi.
Valitset sivuilta sinulle sopivan palvelun ja varaat sinulle sopivan ajan.
Jos maksat palvelun itse, palvelun maksu tapahtuu ajanvarauksen yhteydessä.
Etäterapiassa on mahdollista hyödyntää myös saatua maksusitoumusta.

Ulla-Liisalle löytyy muutamia vapaita aikoja psykoterapiaan myös vastaanotolle. Vastaanottoaikojen tiedustelut asiakaspalvelustamme, puh. 050 324 8390.

Yhteistyökumppanimme Medics 24

Jyväskyläläinen Medics24 on ensimmäisiä nettilääkäripalveluita tarjoava lääkäriasema Suomessa. Yrityksellä on monipuolinen ja kattava tarjonta erikoisalojen asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaita erilaisissa terveysongelmissa ja –kysymyksissä. Yrityksen palveluksessa on noin 80 luotettavaa terveydenhoitoalan asiantuntijaa fysio-, ravitsemus- ja psykoterapeuteista erikoislääkäreihin. Videovastaanotolle pääsee suoraan Medics24:n nettisivuilta nopeasti ja vaivattomasti mistä tahansa. Tutustu tarkemmin Medic24 palveluihin tästä.