27.09.2017

Etäterapiasta apua nopeasti!

Me Hippolaiset haluamme olla ajan hermolla sekä tarjota palveluitamme asiakkaillemme tehokkaasti ja nopeasti. Olemme laajentaneet palveluidemme saatavuutta ja tarjoamme nyt  etäterapiaa yhteistyössä nettilääkäri palveluita tarjoavan  Medics24:n kanssa. Halusimme nostaa etäterapian vaihtoehdoksi perinteisen kuntoutuksen rinnalle, sillä etäterapia mahdollistaa nopean avun ajasta ja paikasta riippumatta videovastaanoton avulla.  Näin apu ulottuu myös alueille, jonne terapiapalveluita perinteisessä muodossa on ollut vaikeaa saada.

Katso oheiselta videolta Medics24:n Tero Nymanin ja Hipon palvelujohtajan Sari Saarisen keskustelua aiheesta.

Hipon etäterapiapalvelut

Etäterapia eli nettiterapia on yksi Hipon terapiamenetelmistä, jossa autetaan asiakasta saavuttamaan asetettuja tavoitteita. Tällä hetkellä tarjoamme etäterapiana puheterapeutin palveluita. Hipon konsultoivalle puheterapeutille kannattaa hakeutua, jos olet huolissasi puheen ja kielen kehityksestä. Puheterapeutti auttaa valitsemaan sopivan hoitomuodon. Hipon kautta pystyt saamaan koko moniammatillisen tiimimme avuksenne.

Voit valita palveluistamme joko:

  • puheterapeutin konsultaation(20 min), jolloin pääset puheterapeutin avulla kartoittamaan kuntoutuksen tarpeen,  saat samalla tietoa erilaisista kuntoutusmenetelmistä ja voitte yhdessä pohtia sopiiko kuntoutusmuodoksi yksilö- vai ryhmäterapia.
  • puheterapia kuntoutus( 45 min), jolloin puheterapeutti voi kuntouttaa esimerkiksi pieniä äännevirheitä. Saatte kotiharjoitteita ja puheterapeutti voi tarvittaessa suunnitella kuntoutukseen laajempia kielellisiä harjoitteita.

 

Johtavan puheterapeuttimme Heli Vuorion konsultoivaan puheterapiapalveluun Medics24 sivuilla pääset suoraan tästä! Varaa aika! 

Palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa

  • Voit varata ajan etäterapiaan osoitteesta www.medics24.fi.
  •  Valitset sivuilta sinulle sopivan palvelun ja varaat sinulle sopivan ajan.
  • Palvelun voit maksaa itse tai voit tulla myös vakuutuksen kautta.

Yhteistyökumppanimme Medics 24

Jyväskyläläinen Medics24 on ensimmäisiä nettilääkäripalveluita tarjoava lääkäriasema Suomessa. Yrityksellä on monipuolinen ja kattava tarjonta erikoisalojen asiantuntijoita, jotka auttavat asiakkaita erilaisissa terveysongelmissa ja –kysymyksissä. Yrityksen palveluksessa on noin 80 luotettavaa terveydenhoitoalan asiantuntijaa fysio- ja ravitsemusterapeuteista erikoislääkäreihin. Videovastaanotolle pääsee suoraan Medics24:n nettisivuilta nopeasti ja vaivattomasti mistä tahansa. Tutustu tarkemmin Medics24 palveluihin tästä.

Tulevaisuudessa laajennamme etäterapiapalveluita myös muille terapia-aloille! Mikäli haluat lisätietoja voit olla yhteydessä Hipon palvelujohtaja Sari Saariseen.

Tutustu myös Hippo terapiaklinikan tarjoamiin puheterapiaan ja nettiterapiaan!