Ville Leskinen

Fysioterapeutti
Yhteydenotot asiakaskoordinaattorin kautta 050 544 9668

Erityisosaamiseni fysioterapeuttina on auttaa ja kuntouttaa asiakkaita, joilla on haasteita elämässään pitkittyneen eli kroonisen kivun kanssa. Tällaisia kipuja voi esiintyä mm. nivelrikossa, tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloissa (esim. alaselkä- niska- ja olkapääkivut), hermokivuissa, fibromyalgiassa, CRPS:ssa. Toimintani on aina asiakaslähtöistä. Tämä tarkoittaa että terapia räätälöidään sinun tarpeesi mukaan.

Autan sinua ymmärtämään ja hahmottamaan kipuongelmaasi liittyviä useita tekijöitä, jonka jälkeen autan sinua löytämään keinoja hallita kipuasi paremmin. Terapian tavoitteena on palauttaa ja vahvistaa kykyäsi toimia sinulle tärkeissä elämän osa-alueissa kivuttomammin, olipa kyseessä esimerkiksi liikkuminen, lasten tai läheisten kanssa yhdessä tekeminen, työkyky tai jokin muu sinun tavoittelemasi asia. Terapiassa keskeistä on ohjaaminen/valmennus, neuvonta ja harjoittelu, mikä on olennaista pysyvän muutoksena kannalta. Ns. manuaalisia käsittelyhoitoja työskentelyssäni käytän hyvin harvoin.

Hippo Terapiaklinikan lisäksi työskentelen erikoissairaanhoidossa moniammatillisen kipukuntoutustiimin fysioterapeuttina.