Jaana Lentovaara

Fysioterapeutti YAMK
040 542 0941
jaana.lentovaara@hippoterapiaklinikka.fi

Asiakkaan kuuleminen ja kokonaisvaltainen yksilöllinen huomiointi on lähtökohtani fysioterapiassa.

Minulla on monen vuoden kokemus ja vankka osaaminen fysioterapiasta ja moniammatillisesta kuntoutusyhteistyöstä. Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan sekä moniammatilliseen kotikuntoutukseen nuorilla, aikuisilla ja ikäihmisillä. Osaamiseeni kuuluvat Bobath –lähestymistapa, neurologisen asiakkaan kuntoutus (MS -tauti, AVH, Parkinsonin tauti, selkäydinvammat, traumaattiset aivovammat, CP –nuoret, lihastautia sairastavat ja muistisairaat). Erikoisosaamiseeni kuuluvat myös, servikaalisen dystonian kuntoutus, purentaelinten fysioterapia ja faskia manipulaatio (Stecco). Teen myös ryhmäkuntoutusta, jota voi kysellä erikseen.

Kouluttaudun ja kehitän osaamistani säännöllisesti, jotta yhteistyöllä pystymme ylläpitämään ja edistämään jokaisen toimintakykyä entistä parempaan suuntaa.

Teen fysioterpiaa vakuutusyhtiön maksusitoumuksilla sekä kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen fysioterapiaa vastaanotolla ja kotikäynteinä. Asiakkaaksi olet tervetullut myös lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.