Harriet Bamberg

Neuropsykologian erikoispsykologi (VET), työterveyspsykologi
050 305 8962
harriet.bamberg@hippoterapiaklinikka.fi

Harrietille merkityksellistä työssä ja elämässä ylipäänsä on ihmisten kohtaaminen yksilöinä sekä hyväksyvä asenne jokaista kohtaan.

Harriet on saanut työskennellä vuodesta 2004 psykologina/neuropsykologina sekä erikoissairaanhoidossa että yksityispuolella sekä yhteistyössä järjestöjen ja erilaisten yritysten kanssa. Näissä kohtaamisissa moninaiset neurologiset ja neuropsykiatriset asiat ovat tulleet hänelle hyvinkin tutuiksi ja erittäin tärkeiksi. Erityisesti aivovammojen ja aivoverenkiertohäiriöiden jälkitilat, vireystilan ongelmat sekä ADHD ja autismikirjon asiat ovat löytäneet paikkansa Harrietin elämästä.

Harriet toteuttaa Hipossa neuropsykologista vaativaa kuntoutusta sekä tekee neuropsykologisia ja työkyvyn arvioita. Hän on koulutukseltaan neuropsykologian erikoispsykologi, työterveyspsykologi ja hänellä on mm. myös aineenopettajan pätevyys. Työnohjauksesta yksilöille, ryhmille ja yhteisöille Harrietilla on kokemusta laaja-alaisesti sosiaali-, terveys- ja kuntoutussektorilta sekä teollisuuden ja koulutuksen aloilta.

”Ihana tavata juuri Sinut vastaanotollani tai työnohjauksessa ja kuulla tarinasi”-Harriet