Eva Pirttikangas

Neuropsykiatrinen valmentaja, Oma Väylä-tiimin jäsen, kognitiviinen lyhytterapeutti/ kortterapeut, pariterapeutti, sairaanhoitaja (AMK), psykoterapeuttikoulutettava
Asiakaspalvelu 050 324 8901
eva.pirttikangas@mehilainen.fi

Opiskelen Itä-Suomen yliopiston ja Lyhytterapiainstituutin yhteistyössä järjestämässä ratkaisukeskeisen viitekehyksen psykoterapeuttikoulutuksessa. Lisäksi olen käynyt kriisityön opinnot ja olen myös neuropsykiatrinen valmentaja.

Esimerkkejä terapiaan hakeutumisen syistä ovat esimerkiksi haasteet parisuhteissa / ihmissuhteissa, vanhemmuuden tukeminen, vaikea elämäntilanne, ahdistus, paniikkihäiriö, työuupumus, kriisit kuten oma- tai läheisen sairaus, avioero, erilaiset traumat. Minulla on kokemusta myös henkirikoksen uhrien omaisten parissa tehtävästä terapiatyöstä.

Olen terapeuttina helposti lähestyttävä, asiakasta aktiivisesti kuunteleva ja kunnioittava. Hyödynnän työssäni kognitiivista, ratkaisukeskeistä ja psykoanalyyttistä työtapaa.

Tarjoan palvelua sekä suomen- että ruotsinkielellä.

Voit varata ajan lyhytterapiaan tai koulutuspsykoterapiaan, yksittäiselle tuki-ja kriisikäynnille tai pidempään terapiajaksoon (ei kela-korvattavaa) laittamalla sähköpostia eva.pirttikangas@mehilainen.fi