Elina Jalaskoski

Psykiatrinen sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Asiakaskoordinaattori Tampere 050 348 3975 ja asiakaskoordinaattori Turku 050 324 8901
tampere@hippoterapiaklinikka.fi / turku@hippoterapiaklinikka.fi

Teen lyhytterapiaa etänä kaikkialle Suomeen ja Tampereella myös vastaanotolla.

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Työskentelytapani on vuorovaikutuksellinen, asettamiasi tavoitteita kohti suuntaava ja muutokseen uskova. Olen hyvä kuuntelija, enkä epäröi kysyä vaikeitakaan kysymyksiä. Terapeuttina olen empaattinen ja helposti lähestyttävä. Arvojani ovat asiakkaan aito kohtaaminen ja kunnioittaminen. Toiveeni on voida tukea sinua kaikissa eri elämän hetkissä ja auttaa sinua löytämään ratkaisukeskeisiä menetelmiä käyttäen hyvinvoinnin avaimet. Sinun toiveesi ja tavoitteesi luovat raamit työskentelyllemme. On ongelmasi suuri tai pieni, jo lyhyt keskustelu terapeutin kanssa voi auttaa sinua näkemään tilanteesi toisenlaisesta näkökulmasta. Ongelmien sijaan keskitymme ratkaisuihin voimavarojasi kuunnellen ja hyödynnämme jo käytössäsi olevia vahvuuksia. Tapaamisia on juuri niin monta kuin koet tarpeelliseksi, tyypillisesti 1-10 kertaa. Syitä hakeutua lyhytterapiaan voivat olla esim. ahdistus, uupumus, yllättävät kriisit, ihmissuhdeongelmat, läheisen kuolema tai sairastuminen.

Vastaanotto etänä perjantaisin klo 8-16. Tapaamisesta vastaanotolla Hipon Tampereen toimipisteessä voidaan myös tarvittaessa sopia. Turussa mahdollista vain etävastaanotto.

Varaa aika terapiaan joko puhelimitse Tampere ja muu Suomi 050 348 3975 ja Turku 050 324 8901 tai sähköpostin kautta tampere@hippoterapiaklinikka.fi ja turku@hippoterapiaklinikka.fi