Eeva-Liisa Liimatainen

Psykologi, sosiaalipsykologi, psykoterapeutti (pari ja perheterapia), EMDR-terapeutti

eeva-liisa.liimatainen@mehilainen.fi

Olen asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioonottava psykologi, jolla on pitkä työkokemus peruspalveluissa eri-ikäisten asiakkaiden, parien ja perheiden kanssa työskentelystä. Myös lasten ja nuorten kanssa työskentely mahdollista.

Vastaanotolleni voit tulla monenlaisissa elämäsi tilanteissa. Alla esimerkkejä, joiden vuoksi voit hakeutua vastaanotolleni:

  • Jos tunnet ahdistuksen tunteita, mielialaongelmaa tai saat paniikkikohtauksia niin usein, että se huolestuttaa sinua ja kaipaat konkreettisia apuvälineitä ahdistuksen hallintaan.
  • Kaipaat tukea parisuhdeasioihin tai perhetilanteen tai lapsen kehityksen osalta.

Vastaanotolla mahdollinen työskentely:

  • Terapeuttiset yksilökäynnit itsemaksaville asiakkaille. Mahdollisuus tarvittaessa hyödyntää hypnoosia työmuotona tai mielikuvatyöskentelyä ja kehollisuutta.
  • Pariterapia – ja perheterapia Kelan kuntoutuksena.
  • Psykoterapian edellyttämä 3kk hoitojakso Kelaa varten lääkärin alkudiagnoosin jälkeen.
  • EMDR- eli silmänliiketerapiaa. Jos olet kokenut jotakin traumaattista elämässäsi. Traumaattinen kokemus voi olla esimerkiksi kasvuympäristössäsi koettu toistuva turvattomuus. Esimerkiksi Lyhyessä kriisiterapiassa (5–15 kertaa) pyritään vähentämään traumaattisesta elämänkriisistä tai tapahtumasta koituvia haittoja. Terapia suunnitellaan yksilöllisesti ja jokaisen nykyinen elämäntilanne huomioiden. Terapiassa pyritään ensin häiritsevien oireiden hallintaan ja elämän vakauttamiseen.
  • Perustason psykologinen tutkimus, jos pohdit, voisiko sinulla aikuisena olla ADHD/ADD tai autismikirjon häiriö tai lapsen osalta on huolta kehityksellisestä neuropsykiatrisesta häiriöstä tai oppimisvaikeudesta.

Tapaamiset on mahdollista järjestää myös etänä.