Turku

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Turun aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta ja erilaisia terapiaryhmiä alle kouluikäisistä aikuisiin. Lähes kaikki Mehiläisen palvelut ovat saatavilla myös etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Assistentti Turussa on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

 

 

Johanna Laakso
Assistentti
050 324 8901
johanna.laakso@mehilainen.fi
turku.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Aluejohtaja
Sirkku Suominen
043 820 2225
sirkku.suominen@mehilainen.fi

Yhteydenottolomake Turku

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Sibeliuksenkatu 3 A, 6. krs
20100 Turku
turku.terapiaklinikka@mehilainen.fi
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on turku.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Turussa teemme eri terapiamuotojen lisäksi muun muassa puhe- ja toimintaterapia-arvioita sekä tarjoamme psykologin ja neuropsykologin palveluja.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmissä tuemme eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa kielellisissä ja neuropsykiatrisissa häiriöissä sekä sosiaalisissa, toiminnallisissa ja tunnetaidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella.

> Terapiaryhmät Turussa

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Turussa

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Turun avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen työntekijä sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä.
Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Puheterapeutti: voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta! Mehiläinen Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae