Hippo Turku

Hippo Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Turun aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta ja erilaisia terapiaryhmiä alle kouluikäisistä aikuisiin. Lähes kaikki Hipon palvelut ovat saatavilla myös etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Asiakaskoordinaattorimme Turussa on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

 

Aino Vainio
asiakaskoordinaattori
050 324 8901
turku@hippoterapiaklinikka.fi

Terapiapalveluiden johtaja
Auli Kälvi
auli.kalvi@hippoterapiaklinikka.fi
neuropsykologian erikoispsykologi, PsL

Yhteydenottolomake Turku

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Hippo Terapiaklinikka Oy

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Sibeliuksenkatu 3 A, 6. krs
20100 Turku
etunimi.sukunimi@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Lisää viestiin puhelinnumerosi, niin saat siihen turvapostin salasanan.

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Turussa teemme eri terapiamuotojen lisäksi muun muassa puhe- ja toimintaterapia-arvioita sekä tarjoamme psykologin ja neuropsykologin palveluja.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmissä tuemme eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa kielellisissä ja neuropsykiatrisissa häiriöissä sekä sosiaalisissa, toiminnallisissa ja tunnetaidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella.

> Terapiaryhmät Turussa

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Turussa

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Turun avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä.
Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Puheterapeutti: voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta! Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae