Tampere

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Tampereen aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta ja erilaisia terapiaryhmiä alle kouluikäisistä aikuisiin. Lähes kaikki Mehiläisen palvelut ovat saatavilla myös etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Asiakaskoordinaattorimme Tampereella on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Koordinaattori
Kirsi Helevirta
050 348 3975
kirsi.helevirta@mehilainen.fi
tampere.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Aluejohtaja
Sirkku Suominen
043 820 2225
sirkku.suominen@mehilainen.fi

Yhteydenottolomake Tampere

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Avoinna arkisin klo 8.30 –15
Hataanpään valtatie 26, 2. krs
33100 Tampere
tampere.terapiaklinikka@mehilainen.fi
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on tampere.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Tampereella teemme eri terapiamuotojen lisäksi puheterapia- ja toimintaterapia-arvioita sekä tarjoamme muun muassa psykologin ja neuropsykologin palveluja.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmissämme Tampereella tuemme eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa kielellisissä ja autismin kirjon häiriöissä sekä sosiaalisissa, toiminnallisissa ja tunnetaidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella.

> Terapiaryhmät Tampereella

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Tampereella

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Tampereen avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae