Hippo Riihimäki

Hippo Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Hippo Nekussa Riihimäellä tarjoamme neuropsykologista kuntoutusta ja tutkimuksia, puheterapiaa, psykologin palveluja ja työnohjausta. Lisäksi saatavilla ovat lähes kaikki Hipon palvelut etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Olemme Riihimäellä aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Riihimäen toimipiste toimii yhteistyössä Keravan aluekeskuksen kanssa.

kerava@hippoterapiaklinikka.fi

Yhteydenottolomake Riihimäki

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Hippo Terapiaklinikka Oy

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Hämeenkatu 10, 11100 Riihimäki
etunimi.sukunimi@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Lisää viestiin puhelinnumerosi, niin saat siihen turvapostin salasanan.

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Palveluihimme Riihimäellä kuuluu neuropsykologista kuntoutusta ja neuropsykologisia tutkimuksia. Lisäksi tarjoamme puheterapiaa sekä psykologisia tutkimus-, ohjaus- ja neuvontapalveluja. Eri ammattiryhmille tarjoamme konsultaatioita, työnohjausta ja koulutusta.

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Riihimäellä

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Riihimäen avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.
Lue lisää ja hae