Kuopio

Hippo Terapiaklinikka Oy
Maaherrankatu 21, 2. krs
70100 Kuopio
maanantai – perjantai klo 8.30 -16

jyvaskyla@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti
Muistathan lisätä viestiisi puhelinnumerosi, saat siihen turvapostin salasanan!

Asiakaskoordinaattori

Sanna Leppänen

Puh. 050 324 8390

Aluejohtaja

Tiina Huttunen

Puh. 050 529 2499

Kuopion yksikössä on tarjolla seuraavat palvelumme: puheterapia, psykoterapiaparisuhdeterapiatyönohjausfysioterapiatoimintaterapia ja neuropsykologiset tutkimukset

Kuopiossa palvelumme ovat saatavilla myös yhteistyökumppanimme Onervahoivan kautta.

Kuopion yhteydenottolomake

Ethän lähetä lomakkeella arkaluonteisia (esim. terveydentilatietoja tai taloudellista asemaa koskevia tietoja) tai salassa pidettäviä tietoja!

Kuopion hinnasto

Meille voi tulla Kelan, kunnan, kaupungin ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Kuopion terapiaryhmät

 

Psykoterapia Kuopio

Tarjoamme psykoterapiaa Hippo Terapiaklinikan Kuopion aluekeskuksessa asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Psykoterapia auttaa asiakkaita erilaisissa hankalissa elämäntilanteissa, psyykkisissä haasteissa ja persoonallisuuden kehityksen häiriöissä. Psykoterapeuttimme työskentelevät asiakkaiden kanssa luottamuksellisesti ja asiakasta kunnioittaen. Terapeutit valitsevat työskentelytavat sekä menetelmät aina asiakkaan lähtökohtiin sopiviksi.  Psykoterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille ja siihen voidaan hakeutua sekä yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lue lisää psykoterapiasta.

Kuopion aluekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä, joten asiakkaan on helppo saapua meille joko kävellen keskustasta tai autolla. Käyntiosoitteemme on Kirkkokatu 1, 2.krs, 70100 Kuopio ja aluekeskuksen välittömästä läheisyydestä löytyy myös paikoitustilaa. Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 8.30-16 ja muina aikoina voit jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Kerromme mielellämme lisää psykoterapia palveluistamme ja autamme juuri sinulle sopivan terapeutin valitsemisessa. Palvelemme asiakkaita joustavasti ja voit tiedustella psykoterapiaan myös ilta-aikoja, sillä psykoterapeuttimme työskentelevät joustavasti asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Palvelemme asiakkaita Kuopion aluekeskuksen lisäksi myös laajasti koko Pohjois-Savon alueella. Voit tiedustella psykoterapiapalveluiden saatavuutta omalle alueellesi tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Psykoterapeutit Kuopio

Kuopion aluekeskuksessa psykoterapiapalveluita tarjoaa tällä hetkellä kokenut psykoterapeutti Ulla-Liisa Räty, jolla on laaja-alainen ammattitaito psykoterapiasta erilaisten asiakkaiden parista. Psykoterapiassa hän hyödyntää lisäksi luovuusterapian asiantuntijuutta, jonka avulla haasteita voidaan käsitellä myös silloin, kun sanallinen ilmaisu ei jostain syystä onnistu oman itsensä tai oman elämän haasteellisten tilanteiden jäsentämiseksi. Ulla-Liisaan  ja hänen erikoisosaamiseen voit tutustua tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa. Ulla-Liisa tarjoaa psykoterapiapalvelua myös etäyhteyden kautta tapahtuvana nettiterapiana. Tutustu tarkemmin nettiterapiaan.

Psykoterapeuttimme Ulla- Liisa Räty palvelee sekä yksilöitä, perheitä ja pareja. Asiakasryhmä psykoterapiassa ovat nuoret ja aikuiset.  Voit tulla Ulla-Liisalle psykoterapiaan joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Ulla-Liisan palveluihin kuuluvat myös Kelan kuntoutuspsykoterapia ja  Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapia. Lisätietoja psykoterapiaan hakeutumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Voit tutustua psykoterapeuttiemme osaamiseen tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.