Jyväskylä

Hippo Terapiaklinikka Oy
Sepänkatu 14
40720 Jyväskylä
maanantai – perjantai klo 8.30 – 16.00

jyvaskyla@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti
Muistathan lisätä viestiisi puhelinnumerosi, saat siihen turvapostin salasanan!

Koronatiedote

Koronatiedotteet Jyväskylä 1.6.2020 (pdf) Täältä löydät lisätietoa Jyväskylän yksikön koronatiedotteisiin.

KELAN Koronatiedote 18.9.2020 (pdf)

KELAN Koronatiedote 11.5.2020 (pdf)

KELAN Koronatiedote 1.4.2020 (pdf)

KELAN Koronatiedote 17.3.2020 (pdf)

Asiakaskoordinaattori

Sanna Leppänen

Puh. 050 324 8390

Aluejohtaja

Heli Vuorio

Puh. 044 529 9421

 

Jyväskylän yhteydenottolomake

Ethän lähetä lomakkeella arkaluonteisia (esim. terveydentilatietoja tai taloudellista asemaa koskevia tietoja) tai salassa pidettäviä tietoja!

Jyväskylän hinnasto

Meille voi tulla Kelan, kunnan, kaupungin ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Jyväskylän terapiaryhmät

Psykoterapia Jyväskylä

Tarjoamme  laadukasta ja asiakaslähtöistä psykoterapiaa Hippo Terapiaklinikan Jyväskylän aluekeskuksessa. Psykoterapiasta asiakas saa apua hankaliin elämäntilanteisiin, psyykkisiin haasteisiin ja erilaisiin persoonallisuuden kehityksen häiriöihin.  Psykoterapian tavoitteena on lisätä asiakkaan psyykkistä toimivuutta ja vahvistaa valmiuksia erilaisten ongelmien ratkaisemiseen. Psykoterapeuttimme työskentelevät asiakkaiden kanssa aina asiakkaan lähtökohdat huomioiden ja käytettävät menetelmät sekä työskentelytavat valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Psykoterapiassa keskeistä on luottamus ja avoin vuorovaikutussuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Psykoterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille  ja siihen voidaan hakeutua sekä yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lue lisää psykoterapiasta.

Jyväskylän aluekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän keskustan tuntumassa, joten asiakkaan on helppo saapua meille autolla tai keskustasta kävellen. Käyntiosoitteemme on Sepänkatu 14, 40720 Jyväskylä ja talon päädystä löytyy asiakkaillemme kiekollisia asiakaspaikkoja. Aluekeskuksemme tilat ovat viihtyisät ja käytännölliset. Sisäänkäynti sijaitsee katutasossa ja katutason tiloihin on esteetön pääsy. Aluekeskuksesta löytyy odotusaula, asiakas wc sekä kuntoutukseen sopivat yksilö-, ja ryhmähuoneet.  Asiakkaan lähiomaiset voivat halutessaan odottaa aulassa terapian ajan. Terapeutit noutavat asiakkaat odotusaulasta, joten sinun ei tarvitse ilmoittautua saapuessasi. Saavuttuasi Hippoon voit riisua ulkovaatteet naulakkoon ja istua aulaan odottamaan terapeuttia.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 8.30-16 ja asiakaspalvelun ollessa kiinni voit jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Kerromme mielellämme lisää psykoterapiapalveluista ja autamme sinua valitsemaan sinulle sopivan terapeutin. Voit tiedustella psykoterapiaan myös ilta-aikoja, sillä palvelemme asiakkaita joustavasti. Terapeuttimme työskentelevät asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.  Palvelualueemme on Jyväskylän aluekeskuksen lisäksi myös laajasti koko Keski-Suomi. Voit tiedustella psykoterapiapalveluita omalle alueellesi tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Psykoterapeutit Jyväskylä

Jyväskylän aluekeskuksessa psykoterapiapalveluita tarjoavat kokeneet psykoterapeuttimme, joilla on laaja-alainen ammattitaito eri-ikäisten asiakkaiden psykoterapiasta. Terapeuttimme hyödyntävät psykoterapiassa omaa erikoisosaamistaan ja monipuolista koulutustaustaansa. Terapeuttimme ovat pitkän linjan ammattilaisia ja he valitsevat psykoterapiassa käytettävät menetelmät aina yksilöllisesti juuri sinulle sopivaksi. Terapeuttiemme erikoisosaamiseen voit tutustua tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa. Osa terapeuteistamme tarjoaa psykoterapiapalvelua myös etäyhteyden kautta tapahtuvana nettiterapiana. Tutustu tarkemmin nettiterapiaan.

Psykoterapeuttimme palvelevat nuoria ja aikuisia. Psykoterapiassa asiakkaana voi olla yksilö, perhe tai ryhmä.  Psykoterapeuttimme auttavat sinua erilaisten eri elämänvaiheiden haasteiden parissa. Voit tulla psykoterapiaan Jyväskylän Hippoon joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Palveluihimme kuuluu myös Kelan kuntoutuspsykoterapia.  Lisätietoja psykoterapiaan hakeutumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Voit tutustua psykoterapeuttiemme osaamiseen tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.