Oulu

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 250 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Oulun aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta sekä erilaisia terapiaryhmiä lapsille ja nuorille. Lähes kaikki Mehiläinen Terapiaklinikan palvelut ovat saatavilla myös etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Asiakaskoordinaattorimme Oulussa on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Tarja Heikkilä
Asiakaskoordinaattori
050 449 7739

tarja.heikkila@mehilainen.fi
oulu.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Lea Oja
Aluejohtaja
044 971 2517
lea.oja@mehilainen.fi

Yhteydenottolomake Oulu

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Avoinna arkisin klo 9.00–15.00
Uusikatu 53, 3. krs
90120 Oulu
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi
oulu.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on oulu.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Oulun toimipisteessä teemme eri terapiamuotojen lisäksi puheterapia- ja toimintaterapia-arvioita sekä tarjoamme muun muassa psykologin, psykoterapeutin, musiikkiterapeutin ja neuropsykologin palveluja.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmämme Oulussa tukevat eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa kielellisissä ja neurologisen kehityksen häiriöissä sekä sosiaalisissa, toiminnallisissa ja tunnetaidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella.

> Terapiaryhmät Oulussa

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Oulussa

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Mehiläinen terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Oulun avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.
Lue lisää ja hae