Kuopio

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Kuopion aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta ja erilaisia terapiaryhmiä alle kouluikäisistä aikuisiin. Lisäksi saatavilla ovat lähes kaikki Hipon palvelut etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Asiakaskoordinaattorimme Kuopiossa on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Hanna Asikainen
asiakaskoordinaattori
050 544 9668
hanna.asikainen@mehilainen.fi
kuopio.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Aleksi Vanninen
aluejohtaja
050 529 2499
aleksi.vanninen@mehilainen.fi

Yhteydenottolomake Kuopio

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Maaherrankatu 21, 2. krs
70100 Kuopio

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on kuopio.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Kuopiossa teemme eri terapiamuotojen lisäksi puhe- ja toimintaterapia-arvioita sekä tarjoamme muun muassa neuropsykologin palveluja ja työnohjausta.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmissä tuemme eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa kielellisissä, motorisissa ja neuropsykiatrisissa häiriöissä sekä sosiaalisissa, toiminnallisissa ja tunnetaidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella (linkki Kelan…).

> Terapiaryhmät Kuopiossa

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Kuopiossa

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Kuopion avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.
Lue lisää ja hae