Jyväskylä

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Jyväskylän aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta ja erilaisia terapiaryhmiä alle kouluikäisistä aikuisiin. Lähes kaikki Mehiläisen palvelut ovat saatavilla myös etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Asiakaskoordinaattorimme Jyväskylässä on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan  terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Sanna Leppänen
asiakaskoordinaattori
050 324 8390
sanna.leppanen1@mehilainen.fi
jyvaskyla.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Essi Virtanen
aluejohtaja
050 309 8989
essi.virtanen1@mehilainen.fi

Yhteydenottolomake Jyväskylä

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Heikinkatu 3 B, 40100 Jyväskylä

jyvaskyla.terapiaklinikka@mehilainen.fi
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on jyvaskyla.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Jyväskylässä teemme eri terapiamuotojen lisäksi puheterapia- ja toimintaterapia-arvioita sekä tarjoamme muun muassa psykologin palveluja ja työnohjausta.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmissä tuemme eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa matemaattisissa, kielellisissä ja autismin kirjon häiriöissä sekä sosiaalisissa, toiminnallisissa ja tunnetaidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella (linkki Kelan..).

> Terapiaryhmät Jyväskylässä

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Jyväskylässä

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Jyväskylän avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae