Joensuu

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Joensuun aluekeskuksessa tarjoamme puheterapeutin, toimintaterapeutin sekä psykologin palveluja, neuropsykologista kuntoutusta. Olemme myös Kelan Oma Väylä-kuntoutuksen palveluntuottaja. Lisäksi saatavilla on pari- ja perheterapeutin seka neuropsykiatrisen valmentajan palveluja. Saatavilla ovat myös lähes kaikki Mehiläisen palvelut etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Ota yhteyttä tai varaa aika

Olemme aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Joensuun toimipisteen asiakaspalvelu toimii yhteistyössä Kuopion aluekeskuksen kanssa.

Hanna Asikainen
asiakaskoordinaattori
050 544 9668
hanna.asikainen@mehilainen.fi
kuopio.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Kaisa Ronkainen
aluejohtaja
040 125 6049
kaisa.ronkainen@mehilainen.fi

Yhteydenottolomake Joensuu

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Kauppakatu 23 bA 23, 80100 Joensuu
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on joensuu.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun.

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Joensuussa

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Joensuun avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen mehiläinen sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae