Hippo Joensuu

Hippo Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Joensuussa tarjoamme puheterapeutin palveluja. Lisäksi saatavilla ovat lähes kaikki Hipon palvelut etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Ota yhteyttä tai varaa aika

Olemme aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana. Joensuun toimipiste toimii yhteistyössä Kuopion aluekeskuksen kanssa.

kuopio@hippoterapiaklinikka.fi

Hanna Asikainen
asiakaskoordinaattori
050 544 9668
hanna.asikainen@hippoterapiaklinikka.fi

Tiina Huttunen
aluejohtaja
050 529 2499
tiina.huttunen@hippoterapiaklinikka.fi

Yhteydenottolomake Joensuu

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Hippo Terapiaklinikka Oy

Avoinna arkisin klo 8.30–16
Kauppakatu 23 b A 23, 80100 Joensuu
etunimi.sukunimi@hippoterapiaklinikka.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Joensuussa tuota polkua etsii kanssasi puheterapeutti. Lisäksi palveluihimme kuuluvat puheterapeutin tekemät tutkimukset, puheterapia-arviot.

Ajankohtaista

Asiantuntijasi Joensuussa

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Joensuun avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae