Helsinki

Mehiläinen Terapiaklinikan aluekeskuksissa ympäri Suomen työskentelee yli 150 terapian ja kuntoutuksen ammattilaista, jotka auttavat lapsia, nuoria ja aikuisia tavoittelemaan unelmiaan sekä pärjäämään paremmin elämässään. Helsingin aluekeskuksessa tarjoamme yksilökuntoutusta sekä erilaisia terapiaryhmiä lapsille ja nuorille. Lisäksi saatavilla ovat lähes kaikki terapiaklinikan palvelut etäterapiana.

Ota yhteyttä tai varaa aika

Ota yhteyttä tai varaa aika

Assistenttimme Helsingissä on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ajan voit varata puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös suoraan terapeutteihimme. Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Tiina Numme
Assistentti
046 920 1537
helsinki.terapiaklinikka@mehilainen.fi
tiina.numme@mehilainen.fi

Tuire Mustonen
Aluejohtaja
046 920 5206
tuire.mustonen@mehilainen.fi
Puheterapeutti, FM

Yhteydenottolomake Helsinki

Ethän lähetä lomakkeella terveydentilaa koskevia tai muita salassa pidettäviä henkilötietoja.

Mehiläinen Terapiaklinikka

Eerikinkatu 27, 3. krs
00180 Helsinki

helsinki.terapiaklinikka@mehilainen.fi
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Lähetä suojattu sähköposti

Sinun täytyy ensin kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Saat linkin, jonka kautta voit lähettää viestisi. Vastaanottaja on helsinki.terapiaklinikka@mehilainen.fi

Hinnasto

Voit tulla maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Yksilökuntoutus

Me kaikki olemme erilaisia ja elämme erilaisissa elämäntilanteissa, joten aivan ensimmäiseksi etsimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen kuntoutuspolun. Helsingissä tarjoamme eri terapiamuotojen lisäksi muun muassa psykologin ja neuropsykologin palveluja sekä työnohjausta.

Terapiaryhmät

Terapiaryhmissä tuemme eri ikäisiä asiakkaitamme muun muassa kielellisissä häiriöissä sekä sosiaalisissa ja toiminnallisissa taidoissa. Ryhmiin pääsee sairaanhoitopiirin, vakuutusyhtiön, kaupungin, kunnan tai Kelan maksusitoumuksella.

> Terapiaryhmät Helsingissä

Ajankohtaista

Asiantuntijat Helsinki

Hae asiantuntijoitamme klikkaamalla etsimääsi palvelua.

Suomen iloisin terapiaklinikka rekrytoi

Meillä on jatkuva tarve pätevistä terapia-alan ammattilaisista ympäri Suomen. Tutustu Työhönotto-sivuillamme Helsingin avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus. Hakeminen on tehty helpoksi: kerro lomakkeella lyhyesti, millainen hippo sinä olisit ja otamme sinuun pian yhteyttä. Voit asettua taloksi myös harjoittelun kautta.

Työhönotto

Oletko sinä seuraava Trainee?

Hippo Trainee -ohjelma on suunnattu puheterapeuttiopiskelijoille sekä vastavalmistuneille ja jo työelämässä toimiville puheterapeuteille.

Lue lisää ja hae