Kuopio

Hippo Terapiaklinikka Oy
Kirkkokatu 1, 2.krs
70100 Kuopio

Asiakaspalvelu:

maanantai – perjantai klo 8.30 -16

Sanna Leppänen

Asiakaskoordinaattori

Puh. 050 324 8390

sanna.leppanen@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti
Muistathan lisätä viestiisi puhelinnumerosi, saat siihen turvapostin salasanan!

Palveluvastaava:

Sari Pekkarinen

Puh. 046 923 7490

sari.pekkarinen@hippoterapiaklinikka.fi

 

Kuopion yksikössä on tarjolla seuraavat palvelumme: puheterapia, psykoterapiaparisuhdeterapiatyönohjausfysioterapiatoimintaterapia ja neuropsykologiset tutkimukset

Kuopiossa palvelumme ovat saatavilla myös yhteistyökumppanimme Onervahoivan kautta.

Kuopion yhteydenottolomake

Ethän lähetä lomakkeella arkaluonteisia (esim. terveydentilatietoja tai taloudellista asemaa koskevia tietoja) tai salassa pidettäviä tietoja!

Kuopion hinnasto

Meille voi tulla Kelan, kunnan, kaupungin ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Kuopion terapiaryhmät

 

 

Fysioterapia  Kuopio

Tarjoamme fysioterapiaa Hippo Terapiaklinikan Kuopion aluekeskuksessa asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Fysioterapia edistää ja ylläpitää asiakkaan fyysistä, psyykkista ja sosiaalista toiminta- ja työkykyä. Fysioterapia auttaa asiakasta turvaamaan toimintakykyä ja selviytymistaitoja asiakkaan omassa elinympäristössä. Fysioterapeuttimme työskentelevät asiakkaiden kanssa aina asiakkaan omat lähtökohdat huomioiden ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeista lähtien. Hippo Terapiaklinikan fysioterapeutit kuntouttavat kaikenlaisia asiakkaita monipuolisesti eri elämäntilanteissa aina tuki- ja liikuntaelinsairauksista, neurologisiin haasteisiin  ja erilaisiin sairaus ryhmiin. Fysioterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille ja siihen voivat hakeutua sekä lapset, nuoret ja aikuiset. Fysioterapiaan voi tulla sekä yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lue lisää fysioterapiasta.

Kuopion aluekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Kirkkokatu 1, 2krs, 70100 Kuopio. Asiakkaan on helppo saapua meille joko kävellen keskustasta tai autolla. Aluekeskuksen välittömästä läheisyydestä löytyy myös paikoitustilaa. Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8.30-16 ja muina aikoina voit jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Kerromme mielellämme lisää fysioterapia palveluistamme, autamme sopivan terapeutin löytämisessä ja neuvomme palveluun hakeutumisessa.  Kuopion aluekeskuksessa tarjoamme fysioterapiaa sekä itsemaksaville asiakkaille ja maksusitoumus asiakkaille. Asiakaspalvelumme ohjeistaa mielellään kaikissa palvelun hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Fysioterapiaan on tarjolla sekä aamu-, päivä-, ja iltapäivä aikoja. Aika sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Voit tiedustella fysioterapiaan myös ilta-aikoja, sillä palvelemme asiakkaita joustavasti ja fysioterapeuttimme työskentelevät asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Fysioterapiakäyntien määrä ja käyntitiheys sovitaan yksityisesti tulevien asiakkaiden kanssa aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden perusteella asiakkaan elämäntilanne huomioiden.  Yhden käyntikerran kesto vaihtelee 30 minuutin, 45 minuutin ja 60 minuutin välillä. Maksusitoumuksella saapuvien asiakkaiden kanssa käyntien määrä ja käyntitiheys määräytyvät maksusitoumuksen perusteella. Yleensä maksusitoumuksella tulevien asiakkaiden fysioterapiajakso on noin 20 – 60 kertaa ja yhden käyntikerran kestot vaihtelevat yleensä 45 minuutista 60 minuuttiin.

Fysioterapeutin työ on luonteeltaan liikkuvaa ja fysioterapeutin antama kuntoutus voi tapahtua Hipon vastaanotolla tai asiakkaan arkiympäristössä, kuten esimerkiksi päiväkodissa, koulussa tai kotona. Arkiympäristössä terapeutti pystyy kohdentamaan kuntoutusta suoraan asiakkaan arjen tarpeisiin ja haasteisiin.  Asiakkaan tilanteesta, haasteesta ja terapian tavoitteesta riippuen voidaan myös toteuttaa osa käynneistä Hipon vastaanotolla ja osa asiakkaan arkiympäristössä. Palvelemme asiakkaita Kuopion lisäksi myös laajasti koko Pohjois-Savon alueella. Hippo Terapiaklinikan terapeutit tapaavat asiakkaita sekä Kuopion Hipon vastaanotolla, että asiakkaiden arkiympäristöissä Pohjois-Savon kunnissa. Voit tiedustella fysioterapiapalveluiden saatavuutta omalle alueellesi tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Fysioterapiaryhmät Kuopio

Kuopion Hipossa palveluihimme kuuluvat yksilöfysioterapian rinnalla fysioterapiaryhmät eri ikäisille asiakkaille.  Ryhmissä kuntoutetaan asiakkaita, jotka tarvitsevat tukea ja harjoitusta samankaltaisissa asioissa. Ryhmät auttavat myös vahvistamaan kuntoutujien vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalisia taitoja ja ryhmästä saa lisäksi vertaistukea omaan arkeen ja arjessa jaksamiseen. Lue lisää ryhmäkuntoutuksesta.

Kuopion Hipossa on tarjolla useita erilaisia fysioterapiaryhmiä, joten sopivan ryhmän valinnassa kannattaa tutustua huolellisesti Kuopion ryhmien terapiaryhmien kuvauksiin. Sopivan ryhmän valitsemisessa voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää ryhmiin hakeutumisesta ja auttaa sopivan ryhmän valinnassa. Tutustu Kuopion terapiaryhmien kuvauksiin ja hae mukaan.

Fysioterapeutit Kuopio

Kuopion aluekeskuksessa fysioterapiapalveluita tarjoaa tällä hetkellä kokenut fysioterapeutti Johanna Tervonen. Johannalla on vankka ja monipuolinen kokemus fysioterapiasta ja kuntoutuksesta ja hän korostaa työssään asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeistä otetta. Voit tutustua Johannaan tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.

Johanna Tervonen palvelee kaikenikäisiä fysioterapia asiakkaita, sekä lapsia, nuoria ja aikuisia. Voit tulla Johannalle fysioterapiaa joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Johannan palveluihin kuuluvat myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöfysioterapia sekä fysioterapia ryhmäkuntoutus lapsille, nuorille sekä aikuisille. Lisätietoja fysioterapiaan hakeutumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Voit tutustua fysioterapeuttiemme  osaamiseen tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.