Kuopio

Hippo Terapiaklinikka Oy
Kirkkokatu 1, 2.krs
70100 Kuopio

Asiakaspalvelu:

maanantai – perjantai klo 8.30 -16

Sanna Leppänen

Asiakaskoordinaattori

Puh. 050 324 8390

sanna.leppanen@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti
Muistathan lisätä viestiisi puhelinnumerosi, saat siihen turvapostin salasanan!

Palveluvastaava:

Sari Pekkarinen

Puh. 046 923 7490

sari.pekkarinen@hippoterapiaklinikka.fi

Huomio! Sari Pekkarinen on poissa aikavälillä 21.12.2018-29.1.2019. Tänä aikana yhteydenotot asiakaspalveluun.

 

Kuopion yksikössä on tarjolla seuraavat palvelumme: puheterapia, psykoterapiaparisuhdeterapiatyönohjausfysioterapiatoimintaterapia ja neuropsykologiset tutkimukset

Kuopiossa palvelumme ovat saatavilla myös yhteistyökumppanimme Onervahoivan kautta.

Kuopion yhteydenottolomake

Ethän lähetä lomakkeella arkaluonteisia (esim. terveydentilatietoja tai taloudellista asemaa koskevia tietoja) tai salassa pidettäviä tietoja!

Kuopion terapiaryhmät

Meille voi tulla Kelan, kunnan, kaupungin ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Kuopion hinnasto

Fysioterapia Kuopio

Tarjoamme fysioterapiaa Hippo Terapiaklinikan Kuopion aluekeskuksessa asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Fysioterapia edistää ja ylläpitää asiakkaan fyysistä, psyykkista ja sosiaalista toiminta- ja työkykyä. Fysioterapia auttaa asiakasta turvaamaan toimintakykyä ja selviytymistaitoja asiakkaan omassa elinympäristössä. Fysioterapeuttimme työskentelevät asiakkaiden kanssa aina asiakkaan omat lähtökohdat huomioiden ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeista lähtien. Hippo Terapiaklinikan fysioterapeutit kuntouttavat kaikenlaisia asiakkaita monipuolisesti eri elämäntilanteissa aina tuki- ja liikuntaelinsairauksista, neurologisiin haasteisiin ja erilaisiin sairaus ryhmiin. Fysioterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille ja siihen voivat hakeutua sekä lapset, nuoret ja aikuiset. Fysioterapiaan voi tulla sekä yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lue lisää fysioterapiasta.

Kuopion aluekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Kirkkokatu 1, 2krs, 70100 Kuopio. Asiakkaan on helppo saapua meille joko kävellen keskustasta tai autolla. Aluekeskuksen välittömästä läheisyydestä löytyy myös paikoitustilaa. Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8.30-16 ja muina aikoina voit jättää meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Kerromme mielellämme lisää fysioterapia palveluistamme ja autamme juuri sinulle sopivan terapeutin löytämisessä. Voit tiedustella fysioterapiaan myös ilta-aikoja, sillä palvelemme asiakkaita joustavasti ja fysioterapeuttimme työskentelevät asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Palvelemme asiakkaita Kuopion lisäksi myös laajasti koko Pohjois-Savon alueella. Fysioterapeutin työ on luonteeltaan liikkuvaa ja fysioterapeutin antama kuntoutus voi tapahtua Hipon vastaanotolla tai asiakkaan arkiympäristössä, kuten päiväkodissa, koulussa tai kotona. Arkiympäristössä terapeutti pystyy kohdentamaan kuntoutusta suoraan asiakkaan arjen tarpeisiin ja haasteisiin. Voit tiedustella fysioterapiapalveluiden saatavuutta omalle alueellesi tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Fysioterapeutit Kuopio

Kuopion aluekeskuksessa fysioterapiapalveluita tarjoaa tällä hetkellä kokenut fysioterapeutti Johanna Tervonen. Johannalla on vankka ja monipuolinen kokemus fysioterapiasta ja kuntoutuksesta ja hän korostaa työssään asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisukeskeistä otetta. Voit tutustua Johannaan tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.

Johanna Tervonen palvelee kaikenikäisiä fysioterapia asiakkaita, sekä lapsia, nuoria ja aikuisia. Voit tulla Johannalle fysioterapiaa joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Johannan palveluihin kuuluvat myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöfysioterapia sekä fysioterapia ryhmäkuntoutus lapsille, nuorille sekä aikuisille. Lisätietoja fysioterapiaan hakeutumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Voit tutustua fysioterapeuttiemme osaamiseen tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.