Jyväskylä

Hippo Terapiaklinikka Oy
Sepänkatu 14
40720 Jyväskylä

Asiakaspalvelu:

maanantai – perjantai klo 8.30 – 16.00

Sanna Leppänen

Asiakaskoordinaattori

Puh. 050 324 8390

sanna.leppanen@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti
Muistathan lisätä viestiisi puhelinnumerosi, saat siihen turvapostin salasanan!

Aluejohtaja:

Heli Vuorio

Puh. 044 529 9421

 

Jyväskylän yhteydenottolomake

Ethän lähetä lomakkeella arkaluonteisia (esim. terveydentilatietoja tai taloudellista asemaa koskevia tietoja) tai salassa pidettäviä tietoja!

Jyväskylän hinnasto

Meille voi tulla Kelan, kunnan, kaupungin ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Jyväskylän terapiaryhmät

Fysioterapia Jyväskylä

Tarjoamme fysioterapiaa Hippo Terapiaklinikan Jyväskylä aluekeskuksessa ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Fysioterapian avulla voidaan edistää ja ylläpitää asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toiminta- ja työkykyä. Fysioterapian avulla asiakasta autetaan turvaamaan selviytymistaidot ja toimintakyky asiakkaan omassa elinympäristössä. Hippo Terapiaklinikan fysioterapeutit työskentelevät asiakkaiden kanssa aina yksilöllisesti huomioiden asiakkaan lähtökohdat ja tarpeet. Hipon fysioterapeutit kuntouttavat asiakkaita monipuolisesti eri elämäntilanteissa. Fysioterapiaan voi tulla sekä yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lue lisää fysioterapiasta.

Jyväskylän aluekeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaan on helppo saapua meille autolla tai keskustasta kävellen. Jyväskylän aluekeskus sijaitsee osoitteessa Sepänkatu 14, 40720 Jyväskylä ja talon päädyssä on asiakkaillemme kiekollisia asiakaspysäköinti paikkoja. Palvelemme asiakkaita viihtyisissä ja käytännöllisissä tiloissa. Sisäänkäynti sijaitsee katutasossa ja katutason tiloissa pääsee liikkumaan esteettömästi. Aluekeskuksesta löytyvät odotusaula, asiakas wc sekä yksilö- ja ryhmähuoneet kuntoutusta varten. Mikäli asiakkaalla on mukana lähiomaisia, voivat lähiomaiset odottaa terapian ajan aulassa. Terapeuttimme hakevat asiakkaat odotusaulasta sovittuna aikana, joten asiakkaan ei tarvitse ilmoittautua saapuessaan. Asiakkaat voivat saapuessaan riisua ulkovaatteet odotusaulan naulakkoon ja istua aulaan odottamaan terapeuttia.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 8.30-16 ja voit jättää meille muina aikoina viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Kerromme mielellämme lisää fysioterapiapalveluista ja fysioterapeuteistamme ja autamme juuri sinulle sopivan terapeutin löytämisessä. Fysioterapiaan on mahdollista tiedustella myös ilta-aikoja, sillä terapeuttimme palvelevat asiakkaita joustavasti. Palvelemme asiakkaita Jyväskylän lisäksi myös Jyväskylän lähikunnissa. Voit tiedustella fysioterapiapalveluiden saatavuutta omalle alueellesi tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Fysioterapeutit Jyväskylä

Jyväskylän aluekeskuksessa fysioterapiapalveluita tarjoaa tällä hetkellä kokenut aikuisten fysioterapeutti Susanna Raasakka. Susannan erikoisosaamista ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat, lymfaterapia, selän vaivojen fysioterapia, niskan, hartiaseudun ja yläraajojen ongelmat sekä aikuisneurologiset asiakkaat. Susanna on koulutukseltaan myös PhysioPilates-ohjaaja. Susanna korostaa työssään asiakaslähtöisyyttä ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydetään yksilölliset asiakkaalle sopivat keinot kuntoutukseen. Voit tutustua Susannaan tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.

Susanna palvelee aikuisia ja ikääntyviä asiakkaita. Voit tulla Susannalle fysioterapiaan joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lisätietoja fysioterapiaan hakeutumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Voit tutustua fysioterapeuttiemme osaamiseen tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.