Jyväskylä

Hippo Terapiaklinikka Oy
Sepänkatu 14
40720 Jyväskylä
maanantai – perjantai klo 8.30 – 16.00

jyvaskyla@hippoterapiaklinikka.fi

Lähetä suojattu sähköposti
Muistathan lisätä viestiisi puhelinnumerosi, saat siihen turvapostin salasanan!

Koronatiedote

Koronatiedotteet Jyväskylä 1.6.2020 (pdf) Täältä löydät lisätietoa Jyväskylän yksikön koronatiedotteisiin.

KELAN Koronatiedote 11.5.2020 (pdf)

KELAN Koronatiedote 1.4.2020 (pdf)

KELAN Koronatiedote 17.3.2020 (pdf)

Asiakaskoordinaattori

Sanna Leppänen

Puh. 050 324 8390

Aluejohtaja

Heli Vuorio

Puh. 044 529 9421

 

Jyväskylän yhteydenottolomake

Ethän lähetä lomakkeella arkaluonteisia (esim. terveydentilatietoja tai taloudellista asemaa koskevia tietoja) tai salassa pidettäviä tietoja!

Jyväskylän hinnasto

Meille voi tulla Kelan, kunnan, kaupungin ja vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai itse maksavana asiakkaana.

Jyväskylän terapiaryhmät

Fysioterapia Jyväskylä

Tarjoamme fysioterapiaa Hippo Terapiaklinikan Jyväskylän aluekeskuksessa ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Fysioterapian avulla edistetään ja ylläpidetään asiakkaan fyysistä, psyykkista ja sosiaalista toiminta- ja työkykyä. Fysioterapian avulla asiakasta autetaan turvaamaan selviytymistaidot ja toimintakyky asiakkaan omassa elinympäristössä ja tavoitteena on edistää asiakkaan aktiivista osallistumista yhteiskunnassa. Fysioterapia pyrkii kehittämään, ylläpitämään ja palauttamaan asiakkaan terveyttä, liikkumiskykyä, fyysistä aktiivisuutta sekä toimintakykyä koko elinkaaren ajan. Fysioterapian avulla kuntoutetaan asiakkaita, joiden liikkumis- ja toimintakyky saattavat olla tai ovat uhattuina esimerkiksi vamman, kivun, sairauden, ikääntymisen, toimintahäiriön tai ympäristötekijöiden johdosta. Se sopii kuntoutusmuotona monipuolisesti sekä yksilöille, että ryhmille. Hippo Terapiaklinikan fysioterapeutit kuntouttavat kaikenlaisia asiakkaita monipuolisesti eri elämäntilanteissa aina tuki- ja liikuntaelinsairauksista neurologisiin haasteisiin ja erilaisiin sairausryhmiin. Fysioterapeuttimme työskentelevät asiakkaiden kanssa aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeista lähtien ja asiakkaiden lähtökohdat huomioiden. Fysioterapia sopii kaikenikäisille asiakkaille. Fysioterapiaan voi tulla sekä yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Lue lisää fysioterapiasta.

Jyväskylän aluekeskus sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaan on helppo saapua meille autolla tai keskustasta kävellen. Jyväskylän aluekeskus sijaitsee osoitteessa Sepänkatu 14, 40720 Jyväskylä ja talon päädyssä on asiakkaillemme kiekollisia asiakaspysäköinti paikkoja. Palvelemme asiakkaita viihtyisissä ja käytännöllisissä tiloissa, jotka sopivat hyvin eri terapiamuotojen toteuttamiseen. Sisäänkäynti sijaitsee katutasossa ja katutason tiloissa pääsee liikkumaan esteettömästi. Aluekeskuksesta löytyvät odotusaula, asiakas wc sekä yksilö- ja ryhmähuoneet kuntoutusta varten. Yksilö- ja ryhmähuoneet on suunniteltu palvelemaan eri kuntoutusmuotojen tarpeita ja tilojen suunnittelussa on huomioitu käytännöllisyys ja monipuolisuus. Fysioterapiaa varten on oma erityisesti fysioterapiaa varten suunniteltu tila, jossa fysioterapiaa voidaan toteuttaa laadukkaassa ja rauhallisessa ympäristössä asiakaslähtöisesti. Mikäli asiakkaalla on mukana lähiomaisia, voivat lähiomaiset odottaa terapian ajan aulassa. Terapeuttimme hakevat asiakkaat odotusaulasta sovittuna aikana, joten asiakkaan ei tarvitse ilmoittautua saapuessaan Hippoon. Asiakkaat voivat saapuessaan riisua ulkovaatteet odotusaulan naulakkoon ja istua aulaan odottamaan terapeuttia.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkipäivisin klo 8.30-16 ja voit jättää meille muina aikoina viestin yhteydenottolomakkeen avulla. Kerromme mielellämme lisää fysioterapiapalveluista ja fysioterapeuteistamme ja autamme juuri sinulle sopivan terapeutin löytämisessä. Jyväskylän palvelutarjontaan kuuluu sekä itse maksavien asiakkaiden fysioterapia ja palvelemme myös maksusitoumuksella tulevia asiakkaita. Asiakaspalvelumme palvelee mielellään kaikissa palvelun hakeutumiseen liittyvissä kysymyksissä. Fysioterapiaan on tarjolla sekä aamu-, päivä, ja ilta-aikoja. Palvelemme asiakkaita joustavasti ja Hipon fysioterapeutit työskentelevät asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Käyntien määrä ja käyntitiheys sovitaan yksityisesti tulevien asiakkaiden kanssa aina asiakkaan yksilöllinen tilanne ja tavoitteet huomioiden. Yhden käyntikerran kesto vaihtelee 30 minuutin, 45 minuutin ja 60 minuutin välillä. Maksusitoumuksella saapuvien asiakkaiden kanssa noudatetaan maksusitoumukseen määriteltyjä kesto- ja käyntimääriä. Fysioterapeutin antama kuntoutus voi tapahtua Hipon vastaanotolla tai asiakkaan omassa arkiympäristössä, kuten esimerkiksi päiväkodissa, koulussa tai kotona. Fysioterapia järjestetään aina asiakkaan tilanteeseen ja tavoitteisiin parhaiten sopivassa paikassa. Palvelemme asiakkaita Jyväskylän lisäksi myös Jyväskylän lähikunnissa. Voit tiedustella fysioterapiapalveluiden saatavuutta omalle alueellesi tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Fysioterapeutit Jyväskylä

Jyväskylän aluekeskuksessa fysioterapiapalveluita tarjoaa tällä hetkellä kokenut aikuisten fysioterapeutti Susanna Raasakka. Susannan erikoisosaamista ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinongelmat, selän vaivojen fysioterapia, niskan, hartiaseudun ja yläraajojen ongelmat sekä aikuisneurologiset asiakkaat. Susannalla on vankka ja monipuolinen fysioterapia kokemus ja hän hyödyntää osaamistaan monipuolisesti erilaisten asiakkaiden kanssa työskennellessään. Susannan erikoisosaamiseen kuuluu myös lymfaterapia, joka on fysioterapian erikoisala. Lymfaterapian avulla voidaan hoitaa eri vaivoista tai sairauksista aiheutunutta turvotusta ja sillä on myös kipua lievittävä sekä rentouttava vaikutus. Lumfaterapiaa voidaan käyttää sekä yksittäisenä hoitomuotona, että yhdistettynä muuhun fysioterapiaan. Susanna hyödyntää fysioterapiassa monipuolisesti erilaisia menetelmiä asiakkaiden lähtökohdat ja tilanteen huomioiden. Susanna korostaa työssään asiakaslähtöisyyttä ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Yhdessä asiakkaan kanssa löydetään yksilölliset asiakkaalle sopivat keinot kuntoutukseen. Voit tutustua Susannaan tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.

Susanna on koulutukseltaan lisäksi physiopilates-ohjaaja ja hän tarjoaa fysioterapian ohella physiopilatesta, jossa pilates-ohjaukseen on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Physiopilates toimii näin fysioterapian tukena ja se voi olla ennaltaehkäisevää tai kuntoa kohottavaa. Pilates-harjottelu tähtää keskivartalon vahvistamiseen ja lihasten oikeaoppisen käytön harjoitteluun, joten vatsan, selän, lantion ja rintakehän alueen lihashallinnan myötä laji sopii kaikille. Physiopilateksessa fysioterapeutti antaa asiakkaalle yksilöllistä ohjausta huomioiden asiakkaan tuki- ja liikuntaelinvaivat. Susanna tarjoaa physiopilatesta yksilöasiakkaille ohjauksena tai fysioterapian tueksi ja se sopii myös ryhmille. Ryhmät toteutetaan kysynnän perusteella ja ne sopivat myös hyvin erilaisille työyhteisöille tukemaan työhyvinvointia ja työkykyä.

Susanna palvelee aikuisia ja ikääntyviä asiakkaita. Susanna palvelee mielellään myös erilaisia yrityksiä ja työyhteisöjä, jotka haluavat hyödyntää fysioterapeutin osaamista työyhteisön työkyvyn ylläpitämisessä. Voit tulla Susannalle fysioterapiaan joko yksityisesti ilman lähetettä tai maksusitoumuksella. Mikäli asiakkaalla on lääkärin lähete fysioterapiaan, käytössä on Kelan suoraveloitus eli asiakas maksaa omavastuuosuuden ja Hippo Terapiaklinikka perii Kelalta sairausvakuutuksen osan suoraan. Lisätietoja fysioterapiaan hakeutumisesta saat asiakaspalvelustamme.

Voit tutustua fysioterapeuttiemme osaamiseen tarkemmin klikkaamalla terapeutin kuvaa.