Apua terapiasta

Hippo-terapeutit auttavat, kun sinulle tai lapsellesi on suositeltu kuntoutusta.

 

Terapiamme ovat monipuolisia ja pohjautuvat yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Ammattitaitoinen osaajajoukkomme työskentelee sekä tutkimusten, terapioiden että kuntoutussuunnitelmien parissa. Maksusitoumuksen voit saada sairaalalta, kunnasta tai kansaneläkelaitokselta. Terapioidemme pariin pääset myös itse maksavana asiakkaana tai vakuutusyhtiön kautta.

Kelan sivuille

 

“Arvostan Hipon toimintatavassa tavoitteellisuutta ja lapsen yksilöllistä  huomioimista. Minulle on muodostunut täysi luottamus Hipon asiantuntijoihin, jotka kuuntelevat aidosti vanhempien toiveita ja ovat tukena erilaisissa tilanteissa. Moniterapia toimii hyvin ja tuo paljon ulottuvuuksia, sillä vanhemmat saavat useamman asiantuntijan näkemyksen lapsen kehittymisestä. Ryhmäterapian etuna ovat vanhempien ryhmät, joista saa arvokasta vertaistukea.”

Kysy lisää vapaista ajoista ja toiminnastamme.

 


 

Toimimme tällä hetkellä Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.
Avasimme uusimman Hipon Helsinkiin syksyllä 2016.
Etsimme jatkuvasti uusia hippolaisia. Oletko sinä uusi hippolainen?
Katso täältä lisää.

Vapaita aikoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Ryhmiin ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa syksyn 2017 osalta.

Ilmoittaudu ryhmäterapiaan

Terapiapolkua kuljetaan yhdessä, tavoitteita kohti.

polku1

Ponnahdus

Ensimmäiseen terapiakertaan osallistuvat lapsi/nuori sekä vanhempi/vanhemmat. Käynnin aikana keskustelemme kehitys- ja kouluhistoriasta ja tämän hetkisestä tilanteesta sekä asetamme tavoitteet terapialle. Täytämme myös yhdessä tarvittavat terveydenhuollon kaavakkeet.


polku2

Polku

Seuraavilla terapiakerroilla lapsi/nuori toimii yksilötilanteessa tai ryhmän jäsenenä yhdessä terapeutin kanssa. Terapeutti tekee tarvittaessa tarkentavia tutkimuksia ja aloittaa terapian tavoitteiden mukaisesti.


polku3

Etappi

Jakson loppupuolella arvioimme terapian vaikuttavuutta ja päätämme jatkoterapiasta ja -toimenpiteistä yhdessä perheen ja koulun kanssa.