04.04.2018

Aivan Erityinen – Melissa

Olen Melissa, 15-vuotias nuori neiti. Käyn koulua Ylöjärven Yhtenäiskoulussa erityislasten 8-luokkaa ja olen viihtynyt siellä erittäin hyvin. Saanut siellä paljon uusia kavereita, joiden kanssa onkin kiva päivät koulussa viettää ja opiskella. Paljon olen vuosien saatossa oppinut koulussa, mutta mistä olen ollut erityisen iloinen, niin terapioista, joita olen saanut Hipon kautta. Koulussa minulla käy toimintaterapeutti Satu viikottain. Hänen kanssaan me harjoitellaan, tehdään ja opitaan paljon asioita, joista minulle on hyötyä vielä monta kertaa nyt ja tulevaisuudessa.
Yksi viikon kohokohdista minulla on ollut keskiviikkoinen monimuoto terapia, jossa tapaan paljon kavereita. Noin puolitoista vuotta sitten tämä meidän ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran ja se oli jännittävää jos mikä ja minä en ollut ainut, ketä tämä ensimmäinen tapaaminen jännitti.

Ja myönnettävä on, että ne myöhemmätkin kerrat jännittivät, mutta koko ajan vähemmän. Mutta meillä on ollut aivan mielettömän mahtava ryhmä, jossa jokainen on saanut tuoda omat ajatuksensa, kokemuksensa esiin ja toiset ryhmäläiset kannustavat kovasti. Vaikka me opitaan paljon, emme ole ryhmässä unohtaneet iloisuutta, avoimuutta ja toisen kannustamista eteenpäin.

Oikein mukavaa kesän odotusta kaikille!

Terveisin Melissa