01.01.2019

Aivan Erityinen Eemeli

Syntyessään Eemeli sulatti vanhempiensa sydämet, hänellä oli pitkät ripset ja hyvin kauniit kasvonpiirteet. Hän oli silloin ja on yhä, kaunis ja siro. Hän on isin ja äidin kulta sekä vaarin ja mummun mussukka, pikkuveljelleen hän on EEEEMELI. Hyvä isoveli, joka auttaa ja leikkii, mutta toisaalta myös ikuinen taistelutoveri ja painikaveri.

Kuten Vaahteramäen kaimansa, Eemeli on kiltti, mutta hänen ympärillään sattuu ja tapahtuu.  Eemeli on uskomattoman kekseliäs, mutta aina hänen suunnitelmansa ei tuota toivottua tulosta. Hänellä on hyvä huumorintaju ja tosinaan mielikuvitus laukkaa vähän liikaakin.

Eemelin on toisinaan haastavaa keskittyä ja pysyä paikoillaan, mutta kiinnostavaan asiaan hän uppoutuu pitkiksikin ajoiksi. Hän jaksaa väkertää pikkutarkkoja asioita kuten legoja tai hamahelmiä, ja hänen avaruudellinen hahmotuskykynsä on loistava.  Helmitöiden kaavoja hän vilkaisee ja tietää heti mitä tehdä, samoin palapelit ovat hänelle aina olleet mieluisia ja helppoja.

Eemeli on innostunut laskemisesta ja aakkosista. Ne ovat kiinnostaneet häntä jo muutaman vuoden, ja onkin erityisen hauskaa, kun eskarissa lasketaan ja opetellaan aakkosia. Eemeli on iso eskarilainen, jolle kaverit ovat tärkeitä, ja joka päivä on kiva mennä eskariin.

Vauhtia ja hulinaa. Naurua ja iloa. Ihania onnellisia hetkiä.

Meillä on erityisen hyvä arki ja rakastava perhe.